Regionalna premijera 2. sezone serije ‘Mlađa’

Serija 'Mlađa' bazira se na istoimenom romanu poznate američke spisateljice Pamele Redmond Satran ('The Man I Should Have Married')

Regionalna premijera druge sezone serije bit će prikazana 30. lipnja, a nadalje svakog četvrtka u 22:00 h na FOXlife kanalu. Časopis Adweek ju je 2015. godine, proglasio ‘najboljom novom serijom’, a nominirana je bila i za ostale prestižne televizijske nagrade. Serija ‘Mlađa’ je priča o životu samohrane majke i nedavno razvedene četrdesetogodišnjakinje Lize Miller (Sutton Foster). Nakon burnog razvoda od supruga kockara koji joj je ostavio svoje dugove, Liza pokušava pronaći način kako bi uzdržavala sebe i svoju kćer Caitlin (Tessa Albertson) koja studira u Indiji. Sljedeći svoj san iz studentskih dana, Liza odluči pronaći posao u izdavačkoj kući, no shvaća kako joj njezine godine predstavljaju problem. Upoznavši mladog tattoo artista Josha (Nico Tortorella) koji misli da su Liza i on vršnjaci, ona odluči lagati o svojim godinama. Pretvarajući se da ima 26 godina, uspijeva dobiti posao asistentice u prestižnoj izdavačkoj kući Empirical Press, gdje joj je šefica stroga i pomalo zajedljiva Diana Trout (Miriam Shor). Serija ‘Mlađa’ bazira se na istoimenom romanu poznate američke spisateljice Pamele Redmond Satran (‘The Man I Should Have Married’).

Regionalna premijera druge sezone serije bit će prikazana 30. lipnja, a nadalje svakog četvrtka u 22:00 h na FOXlife kanalu. Časopis Adweek ju je 2015. godine, proglasio ‘najboljom novom serijom’, a nominirana je bila i za ostale prestižne televizijske nagrade. Serija ‘Mlađa’ je priča o životu samohrane majke i nedavno razvedene četrdesetogodišnjakinje Lize Miller (Sutton Foster). Nakon burnog razvoda od supruga kockara koji joj je ostavio svoje dugove, Liza pokušava pronaći način kako bi uzdržavala sebe i svoju kćer Caitlin (Tessa Albertson) koja studira u Indiji. Slijedeći svoj san iz studentskih dana, Liza odluči pronaći posao u izdavačkoj kući, no shvaća kako joj njezine godine predstavljaju problem. Upoznavši mladog tattoo artista Josha (Nico Tortorella) koji misli da su Liza i on vršnjaci, ona odluči lagati o svojim godinama. Pretvarajući se da ima 26 godina, uspijeva dobiti posao asistentice u prestižnoj izdavačkoj kući Empirical Press, gdje joj je šefica stroga i pomalo
zajedljiva Diana Trout (Miriam Shor).

Komentari