Show za mlade glazbene talente

O najmlađim talentima u RTL-ovom glazbenom natjecateljskom showu 'Zvjezdice' odlučivat će poznata imena naše estrade

Jedna od najvećih pjevačkih diva u Hrvatskoj Vanna, koja već 25 godina puni dvorane svojim neosporno najljepšim ženskim vokalom na ovim prostorima, zauzet će jedno od pet mjesta u žiriju ‘Zvjezdica’. Vanna je svoju karijeru započela kao pjevačica grupe E.T., a davne 1997. izdala je svoj prvi samostalni album i od tada je jedna od najcjenjenijih pjevačica u Hrvatskoj.

Također, mjesto u žiriju pripalo je i jednoj od naših najpoznatijih kantautorica Alki Vuici autorici hitova i pjevačici koja je napisala preko 1000 pjesama od kojih su mnoge postale bezvremenski hitovi poput ‘Gdje Dunav ljubi nebo’ i ‘Danas sam luda’ za Josipu Lisac, tri velika Tajčina hita, ‘Moj mali je opasan’, ‘Hajde da ludujemo’, te ‘Don Juan i smokvica’, ‘Ja sam zaljubljen’ Tonija Cetinskog, a I sama je otpjevala hitove poput ‘Laži me’, ‘Varalice’, ‘Otkad te nema’.

Glazbenik Luka Nižetić, koji je tijekom desetogodišnje karijere stekao status velikog miljenika djece, a ponajviše ženskog dijela publike, upotpunit će peteročlani žiri. Luka je, totalno drugačiji od drugih, prava južnjačka energija što potvrđuje svojim dosadašnjim hit naslovima poput ‘Proljeća’, ‘Juga’ i posljednjeg ‘Amsterdam’.

Uz njega će sjediti i osnivač i dirigent najpoznatijeg hrvatskog djevojačkog zbora ‘Zvjezdice’, maestro Zdravko Šljivac.

Tu je i Enis Bešlagić koji će svojom duhovitošću i pozitivnošću razveseljavati kako naše gledatelje tako i sve koji budu na snimanju emisija.

‘Zvjezdice’ su glazbeno natjecateljski show u kojem sudjeluju dječaci i djevojčice uzrasta od 6 do 15 godina, a mlade talente će kroz show, koji uskoro počinje sa snimanjem, voditi Doris Pinčić RogoznicaNives Čanović u backstageu.

Komentari