Tulum ‘Horvatovih’

Nakon gotovo osam mjeseci snimanje serije 'Horvatovi' je završeno. Posljednja klapa je pala proteklog vikenda, a glumci, redatelj, producenti i tehnička ekipa uspješno odrađenom projektu su nazdravili u jednom zagrebačkom klubu

Obiteljska serija s elementima humora zavladala je malim ekranima u rujnu, a simpatična ekipa šarolike i vesele obitelji Horvat lako se uvukla u domove gledatelja. Jednako prisno s njima su srasli i glumci koji su ih igrali. Glava obitelji je Stjepan Horvat kojeg igra Goran Navojec, a koji je i na završnom tulumu imao zadatak da baš kao i njegov lik poslužuje goste u kafiću. Fedora u seriji igra Goranov brat Bojan koji snimanje ‘Horvatovih’ kratko, ali jasno opisuje kao – izvrsno iskustvo.

– To mi je bilo kao naša Odiseja koja traje, a svašta nam se događalo na putu sa Štefom kao Odisejem i cijelom posadom. Ekipa je bila divna, reakcije publike su bile odlične, a gledatelji imaju samo riječi hvale za ono što radimo. Zbog njih sve to ima smisla i to nam puni srca – kazao je Bojan Navojec.

Riječi pohvale ima i Ana Ledenko koja igra Evu.

– I nakon snimanja se još zbrajaju dojmovi. U jednu ruku smo presretni jer je veliki projekt iza nas, a u drugu ruku tu je neka tuga jer je kraj. Svi smo se zbližili i u ovih osam mjeseci smo postali kao jedna velika obitelj – ponosno kaže Ana.

Otkrila je i da je Adrian Hajsok, najmlađi član glumačke ekipe, bio glavni vic majstor, a on je pak otkrio da mu učitelji u školi govore da je jako sladak, školske kolege da je car, a i djevojčice mu se često javljaju. No mali Krešo, koji u seriji ima i ulogu naratora, na žalost brojnih curica ima djevojku.

Glavnu ulogu u seriji ‘Horvatovi’ je osim Gorana Navojca ponijela Bojana Gregorić Vejzović, a vrhunsku glumačku ekipu čine i Marija Škaričić, Ljubomir Kerekeš, Elizabeta Kukuić, Adnan Prohić, Tonka Pavić, Jan Begović i mnogi drugi.

Iako će ekipa serije nakon napornog rada na predah, ‘Horvatovi’ i dalje ostaju u programu RTL-a te ih možete gledati ponedjeljkom i utorkom u 21:15 sati.

Komentari