Uzbudljivi psihološki triler ‘Wayward Pines’

FOX najavljuje premijeru druge sezone napetog psihološkog trilera „Wayward Pines“, koja će u Hrvatskoj biti prikazana 30. kolovoza u 22:00 h na FOX kanalu

Serijal od deset epizoda koji se nestrpljivo iščekuje, temelji se na istoimenoj trilogiji Blakea Croucha. „Wayward Pines“ snimljen je u produkciji studija 20th Century Fox Television, a izvršni producent serije je poznati režiser i scenarist Manoj Night Shyamalan (“Šesto čulo”, “Posjet”) uz Chada Hodgea („Runaway“), Donalda De Linea (“Green Lantern”, “Dobar posao u Italiji”), Ashwina Rajana (“Sotona”, “Posjet”) i Blakea Croucha.

wp-s2_19-nimrat-env_3601DJ1a

U glavnim ulogama druge sezone su: glumac s dvostrukom nominacijom za nagradu Oscar – Djimon Hounsou (“Krvavi dijamant”,“San o Americi”), glumica s nominacijama za nagrade Emmy i Zlatni globus – Hope Davis (“American Crime”, “Uredništvo”) i Jason Patric (“Groznica”, “Narko”). U novoj sezoni, uzbudljivih događaja i preokreta neće nedostajati. Stanovnici malenog gradića Wayward Pines i dalje će se boriti protiv autoritarne vladavine Prve generacije. Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), novi
stanovnik Wayward Pinesa, pokušat će pomoći ugroženoj ljudskoj vrsti, ali i shvatiti što se zapravo događa u Wayward Pinesu.

Drugoj sezoni pridružit će se poznata glumačka imena poput: Nimrat Kaur (“Domovina”) koja će utjeloviti Rebeccu, ženu punu tajni koje skriva pred svojim suprugom Theom, Josh Helman (“Pobješnjeli Max: Divlja cesta”, “X-Men: Dani buduće prošlosti”) kao samopouzdan i lukav mladić Xander i Kacey Rohl (“Hannibal”)
kao Kerry, jedna od pripadnika Prve generacije. Uz to, neki od glumaca iz prve sezone pojavit će se i u drugoj sezoni. Među njima se nalazi i poznati hollywoodski glumac Terrence Howard („Empire“, „Hustle & Flow“) koji će i dalje glumiti lik strogog šerifa Arnolda Popea, a Carla Gugino nastupa kao Kate Hewson – nestala agentica koju Ethan pokušava pronaći. FOX je već godinama u cijelom svijetu najrasprostranjeniji kanal s vrhunskim zabavnim sadržajem, poznat po postavljanju novih trendova i programu koji kritičari i gledatelji ocjenjuju najvišim ocjenama u SAD-u i u svijetu.

U glavnim ulogama: Jason Patrick kao Theo Yedlin, Djimon Hounsou kao C.J.Mitchum, Josh Helman kao Xander Beck i Terrence Howard kao Arnold Pope.

Komentari