Započela je jubilarna sezona emisije o interijerima Mirjane Mikulec

Jeste li pogledali početak nove sezone emisije o interijerima, koju vodi i uređuje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, na RTL televiziji?

Jubilarna sezona započela je u nedjelju, 9. listopada i već je pokazala da možemo očekivati inspirativna rješenja za opremanje svih prostorija doma, od spavaćih i dnevnih soba, pa sve do zahtjevnijih prostorija poput kupaonica i kuhinja. Osim toga, emisija i ove sezone nudi odlične uradi-sam tutoriale koje je publika odlično prihvatila. Ljubitelji vlastoručne izrade tako će naučiti izraditi dekorativne vaze, dječji stol pa čak i tepih.

‘Čini mi se kao da je bilo jučer kada sam tek razmišljala o tome kako bi bilo dobro imati autorsku emisiju o mojoj velikoj ljubavi – interijerima. Svaki put odmahivala bih rukom i mislila da je to na granici s nemogućim. Gotovo pet godina kasnije, evo nas na početku desete sezone’, komentirala je Mirjana Mikulec i dodala kako se od tada mnogo toga promijenilo.

‘Svaku sezonu nastojimo osvježiti i učiniti zanimljivijom od prethodne, ali zadržati prepoznatljiv format i rubrike. Koliko smo se zapravo promijenili najbolje vidim kada ulovim neku prastaru epizodu koja se reprizira, ali mi je drago da ih gledatelji još uvijek rado pogledaju, jer dobre ideje i rješenja nikada ne izlaze iz mode’, dodala je Mirjana.

Osim emisije, Mirjana trenutno priprema i novu knjigu, ali i širi liniju proizvoda za dom pa nas ove jeseni očekuju nove mirisne svijeće, prekrivači, posteljina, kućni ogrtači i još mnogo toga.

Komentari