Časopis u ulozi vašeg osobnog trenera

Osmijeh na lice, jer na kioske je stigao novi broj dvomjesečnika Lijepa&aktivna

Saznajte i isprobajte set vježbi koji će vam svakodnevnim izvođenjem u par dana zategnuti trbuh i napraviti brazilsku stražnjicu. Odradite svoj trening i u moru, jednostavno je, zabavno i lako, a možete vježbati u svom novom badiću. Dobar plan vježbanja uvijek prati i zdravi režim prehrane pa vas očekuju jednostavni i brzi recepti kojima ćete održavati svoju liniju vitkom a kožu glatkom i napetom. Tu je i tema o vitkosti u svakoj dobi koja donosi bitne savjete koji će vam učiniti veliku razliku u svakodnevnim prehrambenim navikama.

L&A

U zdravom tijelu zdrav duh, pa tako doznajte bitne i korisne činjenice koje vam donosi vodič o zdravlju srca i kardiovaskularnog sustava.

Naslovnicu ovoga broja krasi lijepa, aktivna, pametna, profesionalna i pozitivna Renata Sopek. Svoje fit tijelo pokazala je i u modnom editorijalu. Renata je za L&A otkrila koliko često vježba, priušti li si slatko, zašto joj je obrazovanje važno i kako planira provesti ljeto, a čitateljicama je otkrila i tri jednostavna savjeta za ravan trbuh. O vječnom stereotipu da lijepa žena ne može biti pametna, rekla je: “To smatram nesigurnošću s ‘druge strane’. Danas, nakon 20 godina, koliko sam u ovom poslu, to više nikome ne pada na pamet.”

L&A

Također, sve čitateljice ovog dvomjesečnika za zdrav i aktivan život mogu za 39.90 kuna nabaviti ljetni paket Lijepe i aktivne s dvobojnim sunčanim naočalama u crno zelenoj i bijelo crvenoj kombinaciji.

Preporučujemo

Komentari