Darujemo vam Čarobna suha ulja brenda Olival!

Darujemo vam dva Čarobna suha ulja brenda Olival sa i bez zlatnih čestica! Kako do njih doznajte u nastavku

Današnji trendovi u preparativnoj kozmetici stavljaju naglasak na uporabu suhih ulja koja imaju visoku učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože što u konačnici rezultira njenim lijepim i njegovanim izgledom, pa nije ni čudno da su postala vrlo popularna.
Suha ulja u svom sastavu najčešće imaju visokovrijedna prirodna ulja koja kožu hidratiziraju i povećavaju njenu elastičnost, a ukoliko preparat sadrži i visokovrijedno ulje smilja ima i prirodni anti age učinak. Čine ih kombinacije finih, brzoupijajućih prirodnih ulja u različitim omjerima u kojima prevladavaju esteri polinezasićenih masnih kiselina, prirodni tekući voskovi i trigliceridi. Za razliku od krema koje su emulzije ulja u vodi, suha ulja su zapravo aktivna komponenta neke kreme, ali i samostalna preparativna kozmetika.

‘Da bi se postigao taj osjećaj ‘nemasnog ili suhog’ ulja upotrebljavaju se ulja koja se brže upijaju u kožu, na granici su voskova i ulja, kao što je npr. jojobino i makadamijino ulje. Stoga se u izradi formulacije najčešće odabire spektar najfinijih ulja koja sinergijski djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite uz željeni brzoupijajući efekt. Jednom riječju, to su lipidi, odnosno masnoća neophodna u njezi kože izvana’, objasnila je magistra farmacije Vlasta Pojatina te navela neke od prednosti korištenja suhih ulja u njezi.

Prednosti nanošenja suhih ulja:

• Mogu se koristiti za njegu lica, tijela i kose
• Pri nanošenju potrebne su manje količine nego kod upotrebe krema i losiona
• Kod suhe kože ulja mogu biti i podloga za kremu dok ih za masnu kožu treba koristiti u manjoj količini; Masnoj koži nedostaje elastičnosti, nešto je deblje strukture, te joj koristi njega finim uljem u maloj količini
• Ne zatvaraju pore i ne stvaraju prištiće
• Izvrsno prodiru u kožu, duže se zadržavaju na površini kože bez masnog efekta i teže se ispiru vodom

Olival Čarobna suha ulja

 

Olival kao vodeći proizvođač prirodne kozmetike prepoznao je visoke vrijednosti suhih ulja kreiravši dvije linije preparata na bazi kombinacije čistih, prirodnih ulja: čarobna suha ulja i ulja za ubrzano tamnjenje. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja koja sinergijski djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite.  Nanose se laganom masažom ili utrljavanjem dok se ulje ne upije u kožu, a na kosu je dovoljno nanijeti samo  kap ili dvije uz ravnomjerno utrljavanje po cijeloj njenoj duljini. Upotpunite ljetnu čaroliju Čarobnim suhim uljem sa zlatnim česticama koje će uz ugodni parfemski miris dodatno naglasiti vašu preplanulost, dok će svakodnevnoj njezi pristajati formulacija bez sadržanih zlatnih čestica.

Darujemo vam dva čarobna suha ulja brenda Olival, jedno prozirno, a drugo sa zlatnim česticama. Prijavite se u inbox naše Facebook stranice (ovdje) te uz Subject OLIVAL Čarobna ulja u poruci ostavite svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu i kontakt) i napišite tri prednosti korištenja Olival Čarobnih suhih ulja. Sretni dobitnici, s točnim odgovorom i svim traženim podacima (uz uvjet da do sada nisu ništa osvojili u našim darivanjima) bit će izvučeni slučajnim odabirom. Prijave primamo do četvrtka 04. kolovoza, a upravo na taj dan u postu na Facebooku objavit ćemo imena istih.

Sretno! 

Komentari