Darujemo vam Havaianas japanke…

Sudjelovanjem u našem darivanju možete postati vlasnicom Havaianas japanki. Darujemo vam jedan par, stoga požurite, jer samo će jedna dama biti ta sretnica

Havaianas priča započela je prije 53 godine kada su predstavljene prve japanke koje su napravljene u Brazilu i bile su inspirirane japanskim sandalama zvanim ZORI, koje su izrađene od traka tkanine i rižine slame na tabanima. I baš ta tekstura riže na ležištu noge danas je jedna od brojnih posebnih značajki Havaianas japanki, ali ono što Havaianas ističe od ostalih japanki na svjetskom tržištu je to što su izrađene od sto posto prirodne gume. Kroz sve ove godine Havaianas se izgradio kao najveći i najpoznatiji modni brand u svijetu japanki, a ovog ljeta poziva sve da se razvesele otkačenim i ludim bojama i modelima.

Havaianas

S inovativnim svježim oblikom te originalnim dizajnom žarkih boja koji ne prolazi nezamijećeno, novi Flat modeli predstavljeni su u jarkim živim bojama s novim lakšim i tanjim potplatom i savršeni su za ubaciti u ručnu prtljagu za odmor ili torbu za bazen. Slim Paysage modeli s prekrasnim tiskom brazilskih krajolika na potplatu, dovode Brazil do vrhova vaših prstiju i omogućava vam da ponesete raspoloženje s odmora gdje god pođete. Za ljubitelje printa tu su modeli s animal printom koji donose klasičnu interpretaciju životinjskog uzorka. Ženstven, moderan uz mrvicu sofisticiranosti, novi uzorak s tiskom pitona, leptira i leoparda dolazi u spektru žarkih i modernih boja te ćete u vrućim ljetnim mjesecima zasigurno biti zapaženi.

Havaianas je svojim globalnim širenjem, novim idejama i besprijekornim kolekcijama postao neizbježni modni dodatak tijekom ljetnih mjeseci, u što ćemo se zasigurno uvjeriti i ovog ljeta.

A uvjeriti se može i najsretnija od vas! Naime, darujemo vam jedan par japanki Havaianas, a sve što trebate napraviti kako bi jedna od vas postala njihovom ponosnom vlasnicom jest javiti se u Inbox naše Facebook stranice Sretna.hr, napisati svoje osobne podatke: ime, prezime, adresa i kontakt, te veličinu stopala, a mi ćemo slučajnim odabirom izvući dobitnicu te joj odgovoriti na poruku do ponedjeljka 15. lipnja!

Darivanje počinje sad, zato 3, 2, 1 krenite!

Foto: Press

Komentari