Darujemo vam Olival Natural šampone za kosu

Nova linija Olival Natural šampona u svojoj formulaciji sadrži samo prirodne tvari dobivene iz biljaka. Darujemo vam dva šampona Natural Sensitive te dva šampona Natural Ružmarin i Limun

Šamponi učinkovito i povoljno djeluju na zdravlje vlasišta i sjaj kose te ne narušavaju prirodnu ravnotežu okoliša, sa naglaskom na otpadne vode, jer ne sadrže konvencionalni tenzid SLS, nego prirodni derivat kokosovog ulja, pšenice i voćnih šećera Coco glucoside. Blagog su, ali učinkovitog djelovanja u pranju kose.

Natural Sensitive je namijenjen osjetljivom vlasištu koje temeljito čisti, ublažava svrbež i nadražaje te uklanja neugodan osjećaj zatezanja. Redovitom primjenom ovog šampona održava se prirodna ravnoteža vlasišta. Glavna baza i aktivne komponente Natural Sensitive šampona je blagi, prirodni tenzid dobiven iz biljaka i proteini pšenice. Ne sadrži umjetne mirise niti boje te je pogodan za često pranje kose jer ne isušuje vlasište, kao i za djecu od 2 godine starosti. Kroz sadržane aktivne tvari osim što temeljito čisti, uspostavlja prirodnu ravnotežu vlasišta, a protein pšenice u formulaciji pruža ujedno i učinak kondicioniranja pa nakon pranja kose nije potrebno koristiti regenerator.

Natural Ružmarin i Limun namijenjen je njezi normalne i masne kose. Ne sadrži umjetne boje ni mirise kao niti konvencionalni tenzid SLS, nego prirodni derivat kokosovog ulja Coco glucoside, blagog, a učinkovitog djelovanja na kosu i vlasište. Eterično ulje ružmarina umiruje, potiče regeneraciju kose i vlasišta, a blagi antiseptički učinak sprječava pojavu peruti. Aromaterapijski učinak ružmarina traje čak nekoliko sati nakon sušenja kose. Eterično ulje limuna dodatna je aktivacija u ovoj formulaciji za njegu masnog vlasišta jer ga prirodno isušuje, smanjuje rad žlijezda lojnica, djeluje tonizirajuće i zatvara pore te smanjuje mašćenje kose, a ugodan i osvježavajući miris limuna zadržava se dugo u kosi. Ne sadrži umjetne boje ni mirise kao niti konvencionalni tenzid SLS, nego prirodni derivat kokosovog ulja Coco glucoside, blagog, a učinkovitog djelovanja. Temeljito čisti i uspostavlja prirodnu ravnotežu vlasišta te mu radi sadržanog proteina pšenice pruža učinak kondicioniranja pa nakon pranja kose nije potrebno koristiti regenerator.

Za vas smo pripremili dva šampona Natural Sensitive te dva Natural Ružmarin i Limun. Prijavite se u inbox naše facebook stranice (ovdje) tako da uz napomenu OLIVAL DARIVANJE ostavite svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa i kontakt). Uz to napišite nam i po čemu je poseban svaki od šampona koje vam darujemo. O dobitnicima ćemo odlučiti slučajnim odabirom te će samo nasumce odabrane poruke biti i otvorene, a imena onih kojima će Olival poslati šampone, bit će objavljena u ponedjeljak 17. listopada, nakon 14 sati, do kada ćemo razmatrati poslane poruke.

SRETNO!

Komentari