Darujemo vam Olival SunTané pekemze za brončani ten

Za vas smo pripremili proizovde iz nove linije Olival - dva Olival Sun Tane pekmeza sa ubrzano tamnjenje sa SPF 10

Za ljubiteljice prepolanulog tena, koje žele ubrzano postići željenu tamniju boju, ovo ljeto nam iz Olivala stiže dobra vijest. Nova linija SunTané pekmeza za ubrzano tamnjenje uz novu ambalažu, dizajn i poboljšanu formulu donosi i novi proizvod, pekmez sa zaštitnim faktorom 10.

Takvi proizvodi traženi su iz estetskih razloga, obojeni su prirodnim pigmentima i dodatno nijansiraju kožu. Kombinacija prirodnog orahovog ulja i kakaovca idealna je za njegu suhe kože, dok beta karoten, kojim je bogato ulje mrkve, štiti kožu od oksidacijskih oštećenja, ubrzava ujednačeno tamnjenje i stimulira obnovu oštećene kože. Osim što djeluju na jednolično i ubrzano tamnjenje, Olival SunTane pekmezi, kožu dubinski hrane čineći ju nježnom i mekom i preporučuju se osobama koje već imaju podlogu te nisu osjetljive na sunce ili ih žele koristiti samo za dodatno nijansiranje kože ili večernji izlazak.

Olival SunTane pekmezi za ubrzano tamnjenje namijenjeni su osobama koje žele pospješiti proces sunčanja i ubrzano postići preplanulu boju kože, a Olivalov pekmez sa zaštitnim faktorom 10 ima dvostruko djelovanje. Osim što djeluje na ubrzano tamnjenje, štiti od štetnih UV zraka i po tome se izdvaja kao jedini takav proizvod na tržištu. Za one kojima je zaštita na prvom mjestu, sada nema prepreke da u ljeto uđu sa preplanulim i brončanim tenom.

Darujemo vam dva Olival SunTane pekmeza za ubrzano tamnjenje sa zaštitnim faktorom  SPF 10. Sve što trebate napraviti kako biste osvojili jedan od ova dva proizvoda jest u inbox naše facebook stranice (ovdje) uz naznaku OLIVAL SUNTANE ostaviti svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu i kontakt) te odgovoriti na pitanje koji je sastav Olival SunTane pekmeza za ubrzano tamnjenje i po čemu je taj proizvod jedinstven na tržištu? Odgovore šaljite do srijede 15. lipnja do 12 sati, nakon čega ćemo u postu na facebooku objaviti imena sretnih dobitnika, izvučenih slučajnim odabirom i s točnim odgovorima na postavljena pitanja. 

Sretno!

Komentari