Darujemo vam Philips S7000 brijaći aparat

Darujemo vam Philips brijaći aparat, koji omogućava glatko brijanje svim muškarcima osjetljive kože. Idealan je za dnevnu 'beauty' rutinu svakog muškarca koji posebnu pozornost pridaje njezi lica! Kako do njega, dznajte u nastavku

 

Mnogi muškarci se odriču glatkog lica i pribjegavaju puštanju brade iako im to nije prihvatljivo rješenje, a razlog su iritacije na koži prilikom svakodnevnog brijanja. Brijanje često dovodi do neželjenih reakcija kao što su crvenilo i iritacije na koži. Takve reakcije su problem muškarcima koji moraju i žele svakodnevno održavati glatko lice. No, u 21. stoljeću brijanje ne bi trebalo biti problem, isto kao što održavanje glatkog lica ne bi trebalo imati veze s grubom britvicom.

 philips-s7000_1

Philips S7000  je brijaći aparat novog doba koji omogućava glatko brijanje svim muškarcima osjetljive kože. Idealan je za dnevnu rutinu svakog muškarca koji posebnu pozornost pridaje njezi lica. Aparat ima nekoliko naprednih funkcija: tri pokretne Dynamic Flex brijaće glave pomiču se u pet smjerova i omogućavaju idealno prianjanje konturama lica. Brijaće glave zapravo su inovativni prsteni sastavljeni od tisuće zrnaca u prahu koji sprječavaju iritacije kože i osiguravaju veću udobnost prilikom brijanja. Posebno dizajniran Gentle Precision sustav štiti kožu i istovremeno veoma precizno podrezuje dugačke, kratke i položene dlačice. Dizajnirani su tako da svaku dlačicu stavljaju u položaj idealan za podrezivanje kako bi se dlačice pažljivo podrezivale bez oštećenja kože. Kako? Super Lift & Cut sistemom. Prva oštrica podiže svaku dlačicu, a druga ih nježno podrezuje ispod razine kože za izuzetnu glatkoću. Zahvaljujući Aqua Tec sistemu, Philips S7000 aparat omogućava suho brijanje, brijanje pjenom ili gelom, pa čak i brijanje ispod tuša.

philips-s7000_2 philips-s7000_4

Probudi ono najbolje u sebi uz Philips.

*Preporučena maloprodajna cijena Philips brijaćeg aparata iz serije S7000 razlikuje se ovisno o modelu te iznosi od 1.249 kn do 1.745 kn.

Kako biste sudjelovali u ovom darivanju, ispunite upitnik u nastavku, a odgovore osim u ovom članku potražite i na linkovima iz teksta. Najsretnije odnosno najsretniju izvlačimo slučajnim odabirom u ponedjeljak 19. prosinca u 10 sati, nakon čega ćemo u postu na facebooku objaviti i ime dobitnika tj. dobitnice. Zatim ćemo ovaj vrijedan dar poslati na kućnu adresu dobitnika/ce. Svi osobni podaci koje trebate ispuniti kako biste sudjelovali u ovom darivanju, bit će korišteni isključivo za potrebe ovog darivanja.

SRETNO! 

Komentari