Darujemo vam proizvode Olival Sun!

Darujemo vam dva ulja za sunčanje brenda Olival sa zaštitnim faktorom 30! Kako do njih doznajte u nastavku

Nanosite li ispravno sredstva za zaštitu od sunca?

Osim već poznatog pravila da je potrebno izbjegavati direktan boravak na suncu od 10 do 17 sati, kožu je neophodno ispravno tretirati kako bi ju kvalitetno zaštitili od štetnih UV zraka. Sredstva za sunčanje potrebno je nanositi u dovoljnoj količini, u protivnom će zaštitni faktor na koži biti niži od navedenog na proizvodu i neće imati adekvatno djelovanje. Za cijelo tijelo odrasle osobe preporučeni sloj preparata za sunčanje je oko 2 mg/cm2 ili 35 ml, dok je za dijete od 20 kg potrebno oko 12 ml proizvoda. Djecu do 6 mjeseci starosti ne bi trebalo uopće izlagati suncu, a one starije samo u rano jutro ili predvečerje.

Kada se radi o proizvodu u spreju, treba pažljivo i detaljno nanositi preparat na kožu jer se često dogodi da ne procijenimo dobro dovoljnu količinu pa je nanesemo premalo i neravnomjerno radi čega ne dobivamo odgovarajuću zaštitu. Ukoliko ste svjetlije puti, za dodatnu zaštitu preparat u spreju nanesite na sloj mlijeka ili losiona za sunčanje. Sredstva se nanose na kožu 15 minuta prije izlaganja suncu, a potrebno ih je ponovno aplicirati na kožu svaka dva sata, odnosno nakon svakog kupanja, te nakon brisanja ručnikom i znojenja.

Zabluda je da preplanulu kožu ne treba štititi, a kada se dobije podloga, dovoljni su i proizvodi sa nižim zaštitnim faktorima. Poželjno je da proizvodi za sunčanje štite kožu od cijelog spektra štetnog UV zračenja, da ju hidratiziraju i hrane, lako se razmazuju i da su vodootporna, a sve to odlike su nove Sun linije iz Olivala koja sadrži preparate bogate prirodnim sastojcima koji su upotpunjeni zaštitnim faktorom za sigurno uživanje u suncu.

Olival Sun linija sastoji se od SunMilk sa SPF 15, 20, 30 i 50 SunCream za lice sa SPF 30 te SunOlie sa SPF 10 i 30. Proizvodi sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UVA i UVB spektar sunčevih zraka. Vrlo su ugodnog mirisa kokosa, a korištenjem novih generacija emulzija u formulaciji je postignuta znatno lakša i bolja razmazivost mlijeka, što ujedno skraćuje i vrijeme pripreme kože za izlaganje suncu. Preparati sadrže ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac koji kožu ujedno hrane, regeneriraju i djeluju na njenu dubinsku hidratizaciju.

Tu su i proizvodi za osjetljivu dječju kožu ili Olival SunKids linija koju čine sprej i krema sa SPF 30+ i 50+. Posebna sprej pumpica na mlijeku omogućuje jednostavniju, bržu i higijenski prihvatljivu aplikaciju na kožu što uz novu generaciju brže razmazivih emulzija čini Olival SunKids mlijeko izuzetno praktičnim te ubrzava postupak zaštite, osobito važno za najmlađe koji su uvijek u pokretu. Ne sadrže parabene, mirise, mineralna ulja i boje te su svi hipoalergeni i prigodni i za najosjetljiviju dječju kožu, a mogu je koristiti i osobe izrazito osjetljive na sunce.

Darujemo vam dva komada Olival SunOile SPF 30! Prijavite se u inbox naše Facebook stranice (ovdje) te uz Subject OLIVAL SUN u poruci ostavite svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu i kontakt) i odgovorite na pitanje od kojih se proizvoda sastoji Olival sun linija. Sretni dobitnici, s točnim odgovorom i svim traženim podacima (uz uvjet da do sada nisu ništa osvojili u našim darivanjima) bit će izvučeni slučajnim odabirom. Prijave primamo do četvrtka 28. srpnja, a upravo na taj dan u postu na Facebooku objavit ćemo imena istih.

OlivalSun zaštita

Sretno!

Komentari