Darujemo vam proizvode za kosu brenda Olival

Za vas smo pripremili dva paketa koji sadrže šampon i ulje za kosu brenda Olival, kako bi vaša kosa zasjala na Dan zaljubljenih. Kako do njih, doznajte u nastavku

Olivalov Avokadov šampon i ulje – spas za suhu i oštećenu kosu

Isušena i ispucala kosa učestala je pojava, a razlozi tome su višestruki, od pretjerane uporabe uređaja za oblikovanje kose, učestalog tretiranja bojama, do stresa, loše prehrane i nedovoljne hidratacije. Na oporavak suhe i oštećene kose izvrsno djeluju preparati koji sadrže esencije avokada koja ju revitalizira i daje sjaj i punoću.

Olivalov Avokadov šampon i ulje namijenjeni su njezi oštećene, suhe te obojane kose. Aktivne komponente šampona su avokadovo ulje i pantenol koje djeluju na kosu regenerirajuće. Ulje avokada bogato je vitaminima A, B, D, E i K, lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama, smiruje i vlaži kožu te kosi daje svilenkasti sjaj, dok pantenol obnavlja vlasište te hrani vlasi prodirući duboko u korijen kose.

Suha i oštećena kosa zahtijeva kompleksniju njegu, a uz šampon poželjno ju je dodatno njegovati i uljima. Olival Avokadovo ulje za kosu izvrsno nadopunjuje avokadov šampon, a primjenom ova dva proizvoda u kombinciji djeluje se na pojačani učinak regeneracije kroz dubinsko djelovanje aktivnih komponenti. Dok vitamini A, B, D i K hrane vlasište, vitamin E djeluje kao snažan antioksidans koji neutralizira slobodne radikale i značajno doprinosi usporavanju procesa starenja kose.

Za vas smo pripremili dva pokon paketa koji sadrže šampon i ulje brenda Olival. Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju jest poslati nam poruku u inbox naše facebook stranice (ovdje) s naznakom (subject) OLIVAL, osobnim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt) do petka 5. veljače kada ćemo slučajnim odabirom izvući imena dviju dobitnica. 

SRETNO! 

Komentari