Darujemo vam sunčane naočale Police Neymar Jr

Za vas smo pripremili jedne naočale brenda Police, model Neymar Jr

Od osamdesetih, Police kao najpoznatiji brend De Rigo grupacije utjelovljuje strast prema odlučnom i odvažnom urbanom stilu, a posvećen je svim modnim zaljubljenicima koji se žele istaknuti originalnošću. Više od 30 godina, Police modeli su svojom izuzetnom energijom i suvremenim urbanim duhom utjecali na mnoge sfere, postajući pravi lifestyle brend, odnosno stil života. U kolekciji za ljeto 2015., rapsodija boja prožima modele koji, kroz inovativan dizajn i jedinstvene detalje, savršeno povezuju prošlost i sadašnjost. Slogan ove sezone je ‘poigravanje bojom’, kako kod ultra laganih acetat okvira, tako i kod polariziranih, zrcalnih ili kozmetičkih leća u svim nijansama.

Crpeći inspiraciju iz bogate tradicije, Police predstavlja jedinstvenu ponudu sunčanih naočala koje su istovremeno originalne i elegantne. Dok asortiman za muškarce varira od retro-inspiriranih modela, preko aviatorica, do neočekivanih modernih zaokreta, super-ženstvena kolekcija za pripadnice ljepšeg spola donosi mačkaste, predimenzionirane te okrugle okvire koji naglašavaju look svake nositeljice. Odvažni kontrasti i maštoviti oblici ove su sezone ključni kriteriji za odabir idealnog ljetnog modnog dodatka, stoga ne propustite dati maha svojoj kreativnosti.

Prodajna mjesta za svaki model dostupna su putem Police lokatora na web stranici www.locator.police.hr.

Mi vam darujemo model sunčanih naočala Police Neymar Jr!

Ovaj Police model, odvažnog i modernog dizajna, osmišljen je u suradnji s kultnim brazilskim nogometašem Neymarom Jr-om, koji će i naredne dvije godine biti zaštitno lice brenda. Karakteristična obilježja brenda kod ovog modela naočala, unaprijeđena su novim kreativnim idejama. Vintage duh obogaćen je inovativnim i jedinstvenim dodacima – krilca reinterpretirana na moderan način dolaze u dvije nijanse, kontrastnoj mat i sjajnoj. Vrh leća je obogaćen neuobičajenim zrcalnim dijelom koji stvara novi moderan dvotonski efekt, jedan od najistaknutijih obilježja ovog modela. Dvostruka krilca izrađena su od metala, kao i umetak koji ih povezuje s prednjim dijelom, uz futurističku interpretaciju poznatog Police logotipa.

Police Neymar Jr

Police Neymar Jr

Kako biste sudjelovali u ovom darivanju ispunite anketu u nastavku! Darivanje traje do srijede 29. srpnja, do 12 sati! Ime dobitnika bit će objavljeno na našoj facebook stranici istoga dana! Sretno!!!

Komentari