Darujemo vam ulaznice za film ‘Čarobni Mike XXL’

U CineStar kina stigao je film 'Čarobni Mike XXL' s Chaningom Tatumom u glavnoj ulozi, a mi smo za vas pripremili dva puta po dvije ulaznice. Kako do njih doznajte u nastavku

Tri godine nakon što je na vrhuncu slave napustio striperski život, Mike (Channing Tatut) susreće staru ekipu koja se sprema oprostiti od svoje vjerne publike u Myrtle Beachu i prirediti posljednju nezaboravnu izvedbu.

Kratka je to radnja filma ‘Čarobni Mike XXL’ s Channingom Tatumum u naslovnoj ulozi, u kojoj je i ovaj put pokazao svoje sjajno plesačko umijeće, ali i svoje ‘isklesano’ tijelo, zbog kojeg se već neko vrijeme nalazi na listi najseksi muškaraca na svijetu. Američki časopis People tako ga je 2012. stavio na tron svoje liste, koju objavljuju svake godine.

Redatelj filma je Gregory Jacobs, a osim Channinga u filmu jo glume i Amber Heard te Elizabeth Banks.

Ukoliko biste voljeli uživati u pogledu na Channinga na velikom platnu, i to posve besplatno, slijedite upute za naše darivanje. Naime, za vas smo pripremili dva puta po dvije ulaznice za projekciju filma ‘Čarobni Mike XXL’, a kako bi bile vaše pošaljite nam svoje osobne podatke u inbox naše facebook stranice (ime, prezime, adresa i kontakt) s naznakom ‘ČAROBNI MIKE XXL’. Osim toga napišite nam i koji je to film bio ‘sudbonosan za Channinga Tatuma, odnosno na snimanju kojeg filma je upoznao suprugu Jennnu Dewan Tatum, te kako im se zove kćerkica. 

Ime dobitnika objavit ćemo u postu na facebooku u srijedu 15. srpnja, nakon deset sati u koliko završava ovo darivanje. Dobitnicima ćemo i odgovoriti na poslanu poruku!

Sretno!

Komentari