Cigleni zid u interijerima

Opeka je totalni hit u uređenju doma! Opći trend povratka prirodnom uvukao se i u dizajniranje interijera pa su tako u posljednje vrijeme iznimno popularni cigleni zidovi, prirodni ili dekorativni

Ako u prostoru imate prirodnu, golu opeku, dovoljno je ostaviti je netaknutom! Crvena opeka je svojevrstan klasik koji diktira uređenje ostatka prostora. Preporuka je ne pretjerivati s ukrašavanjem ciglenog zida, jer prava ljepota je u jednostavnosti!

INSTAGRAM INSPIRACIJA

Ako ste među sretnicima koji u svom stambenom prostoru imaju cigleni zid, na vama je samo da prilagodite uređenje ostatka prostora. No toplinu i ugodnost koju pruža opeka dobit ćete i odlučite li se na neku od brojnih dekorativnih opcija…

mariloulmn

Cigleni zid možete obojiti. Nanesete li boju nemarno da se ispod nazire prirodna boja opeke, dobit ćete vintage efekt (@mariloulmn)

odyvet

Prirodna opeka dodatno će ‘podignuti’ prostor oplemenjen detaljima od prirodnih materijala poput drveta (@odyvet)

decoricasa

Nekoliko ravnomjernih slojeva bijele boje preko ciglenog zida zadržat će njegovu teksturu i naglasiti ljepotu (@decoricasa)

fastighetsbyra

Komadić zida od opeke u dnevnoj sobi s velikim staklenim stijenkama ne treba nikakav dodatan ukras (@fastighetsbyra)

iblaursen

Opeka u spavaćoj sobi, krevet ispunjen jastucima, prozračne zavjese, vintage drveni noćni ormarić… za dojam topline (@iblaursen)

interior_wish_list

U starom prostoru zid od opeke naglašeni je dio koji uz drveni pod i veliki prozor preuzima vizualno vodstvo (@interior_wish_list)

profimedia-0273325551

Nanošenjem nekoliko slojeva bijele boje preko ciglenog zida osvježit ćete prostor u koji još samo trebate uklopiti minimalističku sofu

Komentari