Kreativni kutak u kojem nastaju originalne uspomene za djecu i roditelje

Svoju je maštu Ivana pretočila na divne okvire koju mogu ostati lijepa uspomena

Nešto dulji rodiljni dopust no što je to planirala, našu nekadašnju suradnicu Ivanu Kirigin odveo je u neke sasvim neočekivane vode. U želji da svojoj kćerkici uredi sobu sa slatkim detaljima, kakvim vrvi kutak njezina starijeg brata, u mami Ivani potaknuo je kreativnost. Počela je osmišljavati i izrađivati okvire, koji daju poseban pečat svakom zidu dječje ili pak dnevne sobe. ‘Prije nego li sam rodila sina, dobila sam jako puno divnih detalja za njegovu sobu. Kad sam drugi put bila trudna, počela sam uređivati njezinu sobu, no nikako nisam uspijevala pronaći ukrase koji su decentni i posebni. Tako sam došla na ideju da iste počnem sama izrađivati’, govori nam Ivana, koja je svoju ideju i realizirala. Nakon što je napravile prve ukrasne okvire za svoje mališane, uslijedili su upiti prijateljica bi li isto mogla napraviti i za njihovu djecu, a onda je priča krenula dalje. Danas Ivana sve što radi objavljuje na društvenim mrežama, instagramu i facebooku, gdje pod nazivom Permialei redovito oduševljava sada već brojne klijente.

‘Ne znam jeli se u otprilike tri stotine puta, koliko sam okvira do sada otprilike izradila, dogodilo da ne dobijem povratnu informaciju i riječi hvale od zadovoljnih klijenata. Te me poruke uvijek jako razvesele i daju mi motivaciju i vjetar u leđa za dalje. Iako mi nije bilo cilj od ovoga napraviti posao, sretna sam što je tako ispalo’, priča nam Ivana čiji vam izbor radova donosimo u galeriji u nastavku:

Curice i dečke u Permialei okvirima, koji jednoga dana zasigurno mogu biti lijepa uspomena, Ivana izrađuje od raznih tkanina, pamučnih, svilenih… onih na točkice, prugice, srca… koje pomno odabire, a za izradu jednog potrebno joj je otprilike tri dana. Osim toga u okvirima uz imena mogu biti napisane i lijepe poruke, koje daju posebnost ovim personaliziranim uratcima. ‘Svaki je poseban na svoj način, ne mogu izdvojiti najdraži. Važno mi je da tkanina od koje izrađujem djevojčice i dječake bude u prvom planu, i naravno, da svaki okvir pronađe put do zadovoljnog vlasnika’, kazala nam je Ivana.

Komentari