Krzno za zimsku idilu u zatvorenom

Hladni dani idealni su za ukrašavanje vašeg interijera i eksterijera krznom, koje je postalo veliki trend posljednjih godina. I sam pogled na takve meke i podatne detalje učinit će da zaboravimo niske temperature i zimu

Krzno je postalo omiljeni detalj, ne samo modni nego i u interijerima. Jedan od razloga jest taj što postoje predivne imitacije pravog krzna koje djeluju prirodno i k tome utopljavaju prostor, pa i onaj minimalistički.

Ako vam u interijeru nedostaje detalja, krzno će to vješto zakamuflirati. Dat će dojam luksuza i ispuniti svaki prostor, a nećete morati za njega puno izdvojiti, jer je jeftinije od onog pravog.

profimedia-0070041241

 

Detalji od krzna poput dekica ili pak ukrasnih jastuka pravi su dodatak balkonima i terasama u jesenskom i zimskom periodu te vam omogućuju da boravite na otvorenom i kada je hladno.

Kada se zavalite u krzneni naslonjač, teško da ćete poželjeti ustati se iz njega. Samo vam treba dobra knjiga, film i šalica čaja.

profimedia-0146829293

Krzno je dobrodošlo u svaki stil i u svaku prostoriju. Spavaonica, osobito ako je asketski opremljena i u neutralnim tonovima, dobit će sasvim novu dimenziju s krznom!

profimedia-0295996024

Prilikom opremanja pazite da ne pretjerate – u jednoj prostoriji dovoljan je jedan, eventualno dva krznena komada.

Komentari