Pretvorite kupaonicu u oazu mira

Potrebno vam je samo nekoliko jednostavnih dodataka

Nakon napornog radnog dana poželimo se opustiti u wellnessu kako bismo odmorili i dušu i tijelo. Maštamo o toploj kupki, masaži i aromaterapiji. No, ponekad nam za to nedostaje vremena, a ponekad novca.

Ipak, svoju oazu mira možete napraviti u vlastitoj kupaonici. Tako će vam vaše malo utočište svaki dan biti nadohvat ruke.

Za početak, najvažnije je da kupaonica ne bude neuredna i prenatrpana. Pokušajte svakoj stvari pronaći njezino mjesto. Svjetlost u kupaonici treba biti blaga i opuštajuća. Osim kod ogledala gdje treba biti dobro osvjetljeno.

Želite li si stvoriti romantični ugođaj u kojemu ćete se opustiti, napravite si kupku s laticama ruža i upalite mirisne svijeće. Toplina i miris svijeća stvorit će veoma ugodnu atmosferu.

Svijeće vam mogu poslužiti i kao dekoracija pa ih, osim prema mirisu, možete birati još prema boji i obliku, ovisno kako ste zamislili svoju oazu.

Mirisni ugođaj možete postići i aromatičnim uljima, ali i cvijećem, koje će dati šarm vašoj kupaonici. Izaberite svoje omiljeno cvijeće!

 

Komentari