Gastro noviteti u Zagrebu

Novitet u zagrebačkoj gastronomskoj i ugostiteljskoj ponudi na tri etaže - My Way bar i restoran predstavljen je javnosti na Cvjetnom trgu

Cvjetni trg dobio je novo mjesto okupljanja ljubitelja gastronomske i ugostiteljske ponude uz novootvoreni My Way bar i restoran na čak tri etaže, a dio inspiracije pronađen je u Harry’s baru u Veneciji (od 1931.), bečkom restoranu Zum Schwarzen Kameel (od 1618.) te u Buffet da Pepi iz Trsta (od 1897.).

Obitelj Horvatinčić sa 40 godina iskustva u ugostiteljstvu predstavila je potpuno novi koncept usluge prema svakom gostu uz pet strofa najpoznatije pjesme ‘My Way’ legendarnog Franka Sinatre. Sastavni dio ponude ovog bara i restorana je bollito (kuhano meso) koji je po prvi puta dostupan u Zagrebu, sendviči, pršuti i sirevi, slastice, sladoledi, kava te bestseleri internacionalne kuhinje.

2-kat-3

U prizemlju se nalazi café s vrhunskom ponudom slastica, sladoleda, sendviča, bollita (kuhanog mesa), sireva te pršuta, od kojih se ističu drniški i istarski te San Daniele i Pata Negra Bellota pršuti. Na prvom katu također se nalazi café sa sendvičima i slasticama, dok je na drugom katu smješten restoran s dnevnom ponudom domaćih jela kao što su ćušpajzi uz standardne ponudu bestselera internacionalne kuhinje.

20-arobnih-sastojaka-tatarskog-bifteka

U ponudi tako nalazimo mesni i riblji carpaccio, kozice s ušća Neretve, domaću tjesteninu, rižote, malu teleću koljenicu i koljenicu mladog vepra, ali i kelj s faširancima, grah s kobasicama, teleće pečenje s krumpirom i ostale delicije.

lemon-tart-on-my-way-creme-de-la-creme-my-way-chocolate-bakina-pita

‘I planned each charted course, each careful step along the by way, and more, much more than this, I did it my way’, Frank Sinatra, ‘My Way’.

Komentari