Kategorija

Gastro

Maslačak – nova zvijezda u kuhinji

Za maslačak tvrde da je novi špinat, a po vitaminskom sastavu nadmašuje čak i špinat i rajčice

Više na temumaslačak

Slastica koja 'nestaje' u trenu

Donosim vam recept za tiramisu, kojeg najradije serviram u tegli

Više na temudesert

Jabuke - spas za svaki 'kiks' u kuhinji

Svi znamo da su jabuke zdrave i da bismo svaki dan trebali pojesti barem jednu kako bismo ojačali imunitet. No one su i pravi ‘spasitelj’ kada vam u…

Napravite luksuzni, domaći sladoled s konjakom i karamelom

U nastavku vam donosimo recept za pjenastu kremu od skute sa zdrobljenim keksima, koja u ovim…

Više na temudesert

Drugačije mariniranje mesa

Kad se meso okupa u marinadi priremljenoj maštovito i s ljubavlju, nastaje fenomenalno jelo

Idealno je vrijeme za pitu s nektarinama

Premda je ljeto, nema potrebe da se odreknete slatkog! Stoga neka vam cijela kuća zamiriše od ove prefine pite s nektarinama

Više na temudesert

Kako uštedjeti na namirnicama?

U kontejnerima i smeću u Hrvatskoj svake godinu završi hrane u vrijednosti od četiri milijarde kuna i svaki građanin baci stotinjak kilograma hrane,…

Mrkva u slasticama

Mrkva se ubraja u najvrednije i najbolje vrste povrća, koje možemo obilato koristiti u svakodnevnoj prehrani. Savršeno paše i u slanim i u slatkim…

Više na temumrkva

Kako uživati u hrani, a ne debljati se

Čuli ste za poznati francuski paradoks? Francuzi uživaju u hrani, pritom konzumirajući masnoće i alkohol, posebice crno vino, no ipak znatno rjeđe…

Francuska juha od luka

Francuska juha datira još iz 18. stoljeća