StoryGourmet predstavlja gastro doživljaj – Mastercard® Sladokusac!

Uživajte u ukusnim obrocima zagrebačkih restorana, plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite brojne pogodnosti! Akcija Mastercard Sladokusac traje od 1. studenoga do 31. prosinca 2016. i nudi pogodnosti kao što su gratis deserti, gratis vino, gratis pivo, Mastercard meniji po posebnim cijenama, popusti... – za plaćanje karticama Mastercard i Maestro. A najkreativniji vlasnik Mastercard i Maestro kartice otputovat će s pratnjom u Modenu na večeru u najbolji restoran na svijetu 2016. godine – Osteria Francescana!

StoryGourmet, vodeći hrvatski časopis o kulinarstvu i kulturi blagovanja, predstavlja jedinstven doživljaj Mastercard Sladokusac i poziva vas na gastro putovanje zagrebačkim restoranima. Tijekom akcije Mastercard Sladokusac zagrebački restorani – Lateral fine food, Apetit City Restaurant & Bar, Sofra, Noel, Mundoaka, Kralj Tomislav, Radicchio, Mostovi 2, Sherry’s Wines & Bites, Pod Zidom Bistro & Wine Bar, Submarine Burger, Vetro Wines & Bites, Asia Gold, Asia T House i Maximilian – nude niz pogodnosti za plaćanje beskontaktnim i standardnim Mastercard i Maestro karticama. U razdoblju od 1. studenoga do 31. prosinca 2016. vlasnici kartica i njihovi gosti u spomenutim restoranima ostvaruju pogodnosti kao što su gratis desert, vino, pivo, Mastercard Business meniji po posebnim cijenama, popusti od 10%…

sladokusac-featured-naslovna-fotografija

Više o restoranima sudionicima akcije Mastercard Sladokusac i pogodnostima za plaćanje Mastercard i Maestro karticama doznajte ovdje.

Čarobna večera za dvoje u restoranu Osteria Francescana – dar najkreativnijem vlasniku Master i Maestro kartice

Najkreativnijem vlasniku Mastercard i Maestro kartice koji iskusi gastro doživljaj u restoranima sudionicima akcije Mastercard Sladokusac darujemo večeru za dvije osobe u najboljem restoranu na svijetu 2016. godine – Osteria Francescana u Modeni! Dar uključuje i dvodnevni smještaj u hotelu, na bazi jednog noćenja, putovanje na odredište, kao i slatko Mastercard iznenađenje za dvije osobe.

sladokusac-post-fotografija-koja-ide-u-tekst

Fotografirajte račun i potvrdu plaćanja Mastercard ili Maestro karticom u nekom od restorana sudionika akcije Mastercard Sladokusac od 1. studenoga do 31. prosinca 2016. i što kreativnije odgovorite na pitanje Zašto bih baš ja trebao/la osvojiti večeru za dvije osobe u restoranu Osteria Francescana? Fotografije računa i potvrdu plaćanja s kreativnim odgovorom i osobnim podacima (ime i prezime, adresa i kućni broj, broj telefona) pošaljite na e-mail adresu storygourmet@adriamedia.hr do 15. siječnja 2017. godine. Više o kreativnom natječaju doznajte ovdje.

Komentari