Kako Marijana Batinić uspijeva biti lijepa&aktivna?

Na kioscima potražite novi broj časopisa Lijepa&aktivna za studeni i prosinac

Voditeljica Marijana Batinić krasi naslovnicu novog broje časopisa Lijepa&aktivna. Osjeća se ispunjenom, sretnom u vlastitoj koži i uživa u malim stvarima. Točno je kaže tamo gdje želi biti, uz posao i obiteljski život koji joj pruža radost. Kako joj to uspijeva, provjerio je tim časopisa te ju predstavio u sportskom modnom editorijalu.

cover-la-mb

Između ostalih tema, ovaj broj Lijepe&aktivne donosi kompletan i stručan plan vježbanja za sve trudnice, od početka do kraja trudnoće. Uz njega sve buduće mame mogu u miru svoga doma bezbrižno i u stručne savijete održavati svoje tijelo zdravim i u formi.

prenatal-vjezbe

Ukoliko niste u blaženom stanju, nego baš u totalno suprotnom, stanju koje konstantno definirate kao stres, možda ste zapravo već pregorjeli. Termin poznat kao ‘burnout’ spretno je opisan i razrađen u velikoj temi broja. Saznajte je li i vas pokosila ova pošast modernog doba i načina života, ali i kako se riješiti napetosti u par koraka.

burnout

Hladno vrijeme nije izgovor za prestanak vježbanja, baš naprotiv ovo je idealno vrijeme za dovest se u formu i riješiti se suvišnih kilograma. A to nikada nije bilo lakše uz sve upute za vježbe te savjete koje vam donosi Lijepa&aktivna.

back-in-shape

Učinite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, vratit će vam se vitalnošću i dobrim izgledom.

Komentari