Moderni kaputići za male ‘dlakavce’

Moderni kaputići za pse, originalan su hrvatski proizvod koji se dizajnira i šije u Zagrebu, a prvenstveno ga odlikuju topli materijali, udobnost i praktičnost pri zaštiti od kiše i hladnoće

Mlada diplomirana dizajnerica Barbara Šimunović odlučila je svoje iskustvo, znanje, vještinu i ljubav prema psima pretočiti u malo dizajnersko remek djelo te kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima olakšati nadolazeće kišne jesenske dane. Dizajnirala je jedinstvene i moderne kaputiće za pse, originalni hrvatski proizvod koji se dizajnira i šije u Zagrebu, a prvenstveno ga odlikuju topli materijali, udobnost i praktičnost pri zaštiti od kiše i hladnoće.

1-126

To je zasigurno razveselilo brojne vlasnike kućnih ljubimaca, jer, dolaskom obilnijih jesenskih kiša, većina ih teško pronalazi motivaciju za silazak s udobne i tople sofe i šetnju po mokrim pločnicima i travnjacima. Ni njihovi dlakavci nisu baš najsretniji kad su blatni i mokri do kože, a odijela iz ponude su neudobna i sputavaju. Vodeći se time, mlada hrvatska dizajnerica odlučila je napraviti proizvod koji će biti, ne samo moderan već i iznimno funkcionalan. Proizvod koji je psu iznimno ugodan za nošenje odlikuje praktična zaštita dlake od prljavštine i kiše, posebice na predjelu trbuha. Odijevaju se vrlo jednostavno i brzo, kopčanje je na čičak,a za neodlučne vlasnike postoje i modeli s mogućnošću obostranog nošenja.

1-115

‘I sama sam vlasnica patuljastog šnaucera Fride stoga mi je blizak problem s kojim se vlasnici kućnih ljubimaca susreću za vrijeme kišnih dana. Nažalost, nisam bila ni približno zadovoljna onim što mi se nudilo na tržištu jer su to uglavnom bili proizvodi koji su pse više sputavali nego im olakšavali kretanje. Ubrzo sam uvidjela sve nedostatke takvih proizvoda – komplicirano navlačenje, ograničenost kretanja i neudobni materijali i to me motiviralo da pokrenem vlastiti brend. Vjerujem da će vlasnici kućnih ljubimaca uvidjeti da je Kabanica nastala iz velike ljubavi te znati prepoznati kvalitetu koju nosi’, rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

 

Komentari