Men’s Health lansira portal i poziva vas na sportsko-zabavni spektakl 11. lipnja na Europskom trgu

Vodeći časopis za muškarce Men's Health u subotu 11. lipnja, izlazi u online ruhu! Menshealth.hr donosi obilje video sadržaja iz svijeta fitnessa i sporta, priča iz zdravlja, prehrane, seksa, ljepote i stila, lifestylea... A samo djelić onoga što čitatelje očekuje predstavit će se na Europskom trgu u Zagrebu, 11. lipnja u 12 sati! Obaranje ruku s Hristom Delidzhakovim, svjetskim prvakom u kategoriji do 70kg, trening s Marinom Bašićem, partnerska akrobatika u izvedbi fitness instruktora Kristine i Tomislava Šarec...

Nakon što se u subotu, 11. lipnja, središtem Zagreba, prolomi ‘bum’ iz Gričkog topa, na Europskom će se trgu (kod Ban centra) ‘lansirati’ portal Men’s Health! Dostupan i u online ‘ruhu’ na www.menshealth.hr, Men’s Health je pripremio sportsko-zabavni program kojim će otkriti djelić sadržaja dostupnog na portalu, u subotu 11. lipnja od 12 do 13.30 sati na zagrebačkom Europskom trgu! Marino Bašić, kondicijski trener i profesor kineziologije, izvest će trening s vlastitim tijelom. U ovom trenažnom programu razvijaju se mobilnost, snaga, izdržljivost te učvršćuju mišići, a ujedno i sagorijeva potkožno masno tkivo. Treninge poput ovih donosit će svakodnevno portal Men’s Health, a uz to što će ih izvoditi stručnjaci, i čitatelji će moći slati vlastite video snimke i tako kreirati sadržaj!

Svjetski prvak u obaranju ruku poziva na izazov!

Men’s Health će ugostiti i Hristu Delidzhakova, svjetskog prvaka u obaranju ruku u kategoriji do 70kg. Ekskluzivno u povodu lansiranja portala Men’s Health Delidzhakov dolazi u Zagreb uoči profesionalnog meča u Las Vegasu koji će se održati u lipnju ove godine. Posjetitelji će moći izazvati Delidzhakova na dvoboj i okušati snagu!

Fitness instruktori Kristina i Tomislav Šarec izvest će performans partnerske akrobatike i pokazati kako ova aktivnost za dvoje kombinira osobine povjerenja, snage, gipkosti, elegancije i zabave. Uz to što jača tijelo i duh, partnerska akrobatika potiče i osjećaj bliskosti s partnerom te razvija koordinaciju, koncentraciju i ravnotežu.

Uključi se u natječaj Men’s Health lice s naslovnice!

Men’s Health poziva sve zainteresirane posjetitelje da se uključuje u natječaj ‘Postani lice s naslovnice Men’s Healtha!’ U subotu 11. lipnja, od 9 do 14 sati na Europskom trgu, svaki će se posjetitelj moći fotografirati pred Men’s Health wallom ili snimiti kratak video s pojašnjenjem zašto je baš on idealan Men’s Health tip koji treba osvanuti na naslovnici Men’s Healtha! Prijave se zaprimaju na licu mjesta, a fotografije ili video snimke šalju na redakcija@menshealth.hr .

Popularni glazbenik Damir Kedžo odlučio se ‘stesati” pa će tako publici portala Men’s Health dati uvid u kompletnu transformaciju svog tijela. Damir želi u svojim spotovima i na nastupima izgledati savršeno pa će njegov tim Damirove želje pretvoriti u realnost. Svakog tjedna na MH portalu moći ćete pratiti kako Kedžo ‘raste”, a prvi video u kojem objašnjava što će raditi očekujte početkom idućeg tjedna na MH webu.

#svinaportal #menshealthhr

Komentari