Najveća međunarodna sportska konvencija ‘Be Different&Be Strong’

Znate li smo na dnu ljestvice po broju aktivnih stanovnika u Europi? Želja je pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdravi način života i donjeti novu kvalitetu u živote svih nas. Zato će 5. godinu Osijek postati 'Different & Strong', a riječ je naravno o međunarodnoj sportskoj i rekreacijskoj konvenciji, najvećoj u našoj regiji, koja će se odviti od 21. do 22. svibnja

‘Different’ zbog toga što se u malom gradu s velikim srcem organizira veliki međunarodni događaj, koji su prepoznali vježbači iz svih dijelova svijeta; Dominikanske Republike, Španjolske, Norveške, Njemačke, Italije, Rusije, Grčke, Srbije, Austrije, Slovenije, Crne Gore, te iz svih dijelova lijepe naše.

3 final 30x20

‘Strong’, osim velikih mišića čini snaga i želja kojom se pokreće regija da se pokrene te prepozna kvalitetu svojih instruktora i voditelja po klubovima u gradu.

Do sada su vježbačima i posjetiteljima ponuđeni satovi vrhunskih svjetskih prezentera, a uključiti se mogao baš svatko slobodnijeg duha i željan znanja i novina, a vježbanje u Osijeku je bio pun pogodak! Između 25 prezentera i čak 40 raznolikih satova, uistinu je svatko mogao pronaći nešto interesantno. Od house i latino plesova, zumbe, funkcionalnih treninga, body weighta, metabolic effecta, stepa, spinninga do kick boxinga, krav mage te cross fit-a i TRX-a.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osim toga želja je građanima pokazati da se te se zagovara da svatko zadrži svoju osobnost te ponese svoj vlastiti ‘different’ stil i pokaže da je jedinstven.

Osim toga želja je građanima pokazati da se vježbati može bilo kada i bilo gdje te se zagovara da svatko zadrži svoju osobnost te ponese svoj vlastiti ‘different’ stil i pokaže da je jedinstven.
Također, specifičnim i neobičnim uređenjem prostora želja je promovirati inventivnost te snagu i različitost regije u cjelini, a ‘different’ pristup je postao prepoznatljiv u sportskim i rekreacijskim krugovima u već gore navedenim zemljama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2015_05_23_portanova_be_different_248

Svake godine, event nosi novu temu. Prve godine je naglasak bio na individualnosti vježbača te su vježbači poticani da donesu svoj različiti stil odjevanja i pokreta. Druga je godina prošla u upoznavanju dijelova grada Osijeka – obilazak Visećeg mosta, Tvrđe, Parka kulture, biciklističkih staza, centra i sl. Treća godina je dala naglasak različitosti ‘different’ i ‘strong’ dijela pa je tako ‘different’ dio odnešen u oblake, a ‘strong’ dio u hard core i vatru. Četvrtu godinu je
Osijek bio os, sijecište svih puteva pa se među vježbačima našlo vlakova, kovčega, konduktera, vlakovođa i sl. Peta godina donosi nešto sasvim ludo. Ali to je još tajna…

Print Plakat_3

Organizator konvencije je Irena Slovaček, licencirani yoga i pilates instruktor, licencirani Bodyskills i Metabolic Effect trener te međunarodni presenter i česti gost u RH, BiH, Crnoj Gori, Srbiji, Engleskoj, Portugalu. U svijetu aerobika punih je 20 godina, a u međuvremenu je postala dio Reebok tima za Hrvatsku. Njezina karizma, temeljitost, originalnost i odličan osjećaj za metodiku i koreografiju čine ju jednim od najboljih osječkih voditelja.
U svom pravom životu, Irena je profesor engleskog i njemačkog jezika, sudski tumač za njemački i engleski, a prije tri godine preuzela je obiteljsku tradiciju tvrtke Dimnjak d.o.o. Zanimljiva je i činjenica da se Irena pojavljuje kao jedan od likova u romanu ‘Auron’ književnice Jasne Horvat.

Preporučujemo

Komentari