‘Ne paše ti vrućina i gradski tresh, dođi na bazene na ljetni splash’

'Ne paše ti vrućina i gradski tresh, dođi na bazene na ljetni splash', pjevaju Saša Lozar i Sanja Doležal koji su se uživjeli u ljetnu priču Terma Tuhelj. Temperature su konačno prave ljetne tako da je sada najbolje vrijeme za uživanje na Vodenom planetu, najomiljenijem kupalištu u Hrvatskoj

Vodeni planet nudi pravo osvježenje u brojnim vodenim atrakcijama od kojih je još uvijek gostima najdraži bazen s valovima u kojem zvuk sirene koji označava početak valova nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tu je naravno i tobogan te vodena rijeka s gumonima kao i najpoznatiji koktel bar u vodi.

Najmlađi posjetitelji u termama Tuhelj otkrit će pravo malo carstvo – vodeni grad i bazen s vodenim životinjama. Ako želite u potpunosti uživati u blagodatima termalne vode zaplivajte u unutarnjim bazenima ili se uputite do Bazena na izvoru te se prepustite prirodnim bogatstvima termalne vode i termalnog blata.

Vodeni planet

A da ne biste bili gladni i žedni tu je bogata ponuda restorana Lati s dnevnim menijima, nezaobilaznim jelima s roštilja u Grill baru i najboljoj pizzi u Element baru. Što vam više treba? Samo pronađite mjesto na plaži i doživljaj ljeta može početi.

Terme Tuhelj - vanjski bazeni

Spakirajte stvari, povedite prijatelje i obitelj i pravac Terme Tuhelj jer Vodeni planet čeka na vas!

Komentari