Kako izgleda život na Novom Zelandu

O životu na Novom Zelandu na predavanju u zagrebačkom kinu Europa, pričat će svjetski putnik Tomislav Perko

U organizaciji HomeExchange.com, najveće svjetske on line platforme za zamjenu smještaja, u Zagrebu, u kinu Europa 9. srpnja, održat će se predavanje poznatog hrvatskog putopisca Tomislava Perka.

Novi Zeland kuća

Svjetski putnik koji od 2014. ponosno nosi titulu HomeExchange.com ambasadora za Novi Zeland, održat će predavanje pod nazivom ‘Novi Zeland – Život na Jugu’.

Novi Zeland

Nakon pet godina (pro)putovanja svijetom kojeg je upoznavao stopirajući, spavajući po kaučima, volontirajući i družeći se s najrazličitijim ljudima, Perko se odlučio skrasiti. Na Novi Zeland je preselio prošle godine, a zašto je baš tu otočnu državu, odabrao za svoj novi dom, otkrit će na predavanju zbog kojeg se nakratko vratio u Zagreb.

Na predavanju koje počinje u 19 sati, Perko će ispričati svoju, kako ju on naziva – ‘Kiwi priču, kroz koju će mnoštvo informacija o Novom Zelandu dobiti i oni koji ga žele posjetiti turistički, ali i oni koji možda maštaju o preseljenju na drugi kraj planete.

Otkrit će i kako boravak na Novom Zelandu učiniti što jeftinijim, što obavezno treba vidjeti i probati, ali i što se može preskočiti tijekom boravka i istraživanja ove ‘obećane zemlje’.

Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Komentari