Teme iz novog Ellea!

Britanska glumačka zvijezda osvaja na naslovnici novog broja koji donosi pregršt uzbudljivih tema! Potražite novo izdanje Ellea na svim kioscima!

Borba za ženska prava ponovno je u prvome planu – vrijeme da se svi priključimo!

Emma Watson pronašla je svoje zasluženo mjesto na naslovnici Ellea za travanj 2017. i istakla baš feminizam u prvi plan. ‘Često se pitam kakvu bih podvalu mogla izvesti koja bi promovirala feminizam na zabavni način. Ne možete se prema svemu u životu odnositi smrtno ozbiljno, zar ne?’, kaže Emma koja izgleda bolje no ikad i osvaja pozornost Disneyjevim megahitom ‘Ljepotica i zvijer’.

IT’S MY LIFE – Nakon ozljede kralježnice, koju je doživio na vrlo neobičan način, Dado Ćosić ponovno je u punome pogonu – pred njim su dvije kazališne premijere, u ‘u zraku’ su i dva nova filma… S njime je razgovarao kreativni direktor Ellea Ivan Salečić, a fotografije u novome broju potpisuje Andrija Zelmanović.

HOT LIST – Elleova suradnica, fotografkinja Vlatka Fuego, inače dobitnica natječaja ELLE Fashion Foto Talenta 2016., snimila je za novi broj minuciozno osmišljene dnevne lookove, koje potpisuje novinarka i stilistica Nambi Kezić. Inspirirajte se snažnom dozom kolorita i spremno dočekajte proljetnu modnu križaljku.

DARK ROMANCE – Mistična alkemija spoja sasvim oprečnih modnih inspiracija – eterične nevine romantike i darkerskog tough punk stila – rezultira jednim od najuzbudljivijih i najispirativnijih trendova sezone u eksploziji izvezenih rokerskih jakni i girly haljinica od obavezne crne čipke. Fotografije i styling potpisuje urednik mode Ellea Saša Joka.

CHEF S VIZIJOM – Poznati hrvatski chef Andrej Barbieri u Zagrebu je otvorio restoran s uporištem u mediteranskoj kuhinji, u kojem ćete pronaći mjesto samo ako imate… sreće! Više u novome broju Ellea koji je na svim kioscima od 20. ožujka!

ELLE. LJEPOTA JE UNUTRA.

Komentari