Uspjeh humanitarne priče ‘Jakna za drugoga’

Još jedna humanitarna akcija pokazala je da Hrvati imaju veliko srce

‘Presretni smo i od srca zahvaljujemo svima koji su danas došli i donijeli jakne. Jakne su stigle čiste i kao nove što su s velikom zahvalnošću komentirali korisnici. Zahvaljujemo volonterima koji su s našim dragim sugrađanima u potrebi birali što toplije jakne i veselili se s njima. Zahvaljujemo medijima koji su događaj popratili i na taj način omogućili da ova humanitarna inicijativa dopre do što većeg broja ljudi…’, dio je poruke zahvalnosti Portala dobrote, koji je nakon niza humanitarnih akcija, među kojima su one ‘Kruh za poslije’ i ‘Da niti jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno’, pokrenuo akciju ‘Jakna za drugoga’.

Cilj ove humanitarne priče jest pomoći potrebitima da što lakše prebrode veliku hladnoću koja posljednjih dana traje u Hrvatskoj i to tako da svatko tko želi donese jaknu koja mu više ne treba, kako bi ona dospijela u ruke onih koji si jaknu ne mogu priuštiti.

‘Donesite svoje zimske jakne koje više ne nosite ili uzmite jednu ukoliko vam je potrebna. Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja. Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humanitarne priče’, poziv je koji je osvanuo na facebook stranici ‘Kruh za poslije – Portal Dobrote’. Tako od 10. siječnja od 16 do 19 sati građani Zagreba mogu ostaviti svoje zimske jakne i kapute koji im više ne trebaju ili ih žele pokloniti i to ispred trgovine PMS u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici. Akcija će trajati sve do kraja zime.

 

Preporučujemo

Komentari