Vodimo vas u Ulicu snova!

Mlada, kreativna, neustrašiva i uspješna, epiteti su koji krase Magdalenu Bešker, 29-godišnju poduzetnicu iz Svete Nedelje, koja već petu godinu hrabro korača svojom Ulicom snova. Riječ je o tvrtki koju je osnovala i koja se može pohvaliti brojnim proizvodima od kojih je komplet od dva proizvoda - Moj passport etui i My travel diary - proglašen originalnim hrvatskim suvenirom. Kako je započela, po čemu je ono što stvara toliko posebno i zbog čega je već osvojila brojne ljude diljem Lijepe naše, ali i šire, pročitajte u intervjuu u nastavku

Kako je započela tvoja poduzetnička priča?

Vrlo spontano. Prije pet godina bavila sam se organizacijom evenata. To sam radila nekoliko godina. U organizaciji je jako bitan dobar planer koji tada na našem tržištu nije postojao. Uzela sam stvar u svoje ruke i odlučila napraviti idealan planer za sebe, odnosno za svaku ženu. I tako je nastao Moj planer!

Ulica snova

Tvrtka koju si osnovala zove se ‘Ulica snova’, to je vjerojatno scenarij kakav si zamišljala kad si ju osnivala… Je li tamo sve kao u snovima? Kako je tekao tvoj put? Koliko dugo već traje?

Ulica snova je nastala prije četiri godine. Bila sam strašno ponosna kada sam ju registrirala i poslala vlasnik svoje tvrtke kao što sam oduvijek i maštala. Znala sam točno što želim no to je tek trebalo ostvariti. Najlakši dio posla je osmisliti proizvod, najteži je promocija i distribucija. Nakon samog plasiranja planera na tržište svi su mi pomagali u promociji. Roditelji, prijatelji, profesori, frizerka, trenerica, kozmetičarka… svi su imali uvijek po nekoliko planera kod sebe koje su morali pokazivati ljudima. Tako sam i dobila nadimak Megi moj planer koji je aktualan i dan danas i mislim da će me čitav život tako zvati i znati u gradu. Auto mi je bio dupkom pun planera. Pokazivala sam ga ljudima koje sam tek upoznala i svaki put dobila pozitivnu reakciju. Znala sam da imam dobar proizvod. A sad znam da sam uz Ulicu snova ostvarila svoj san.

IMG_20160601_112455

Po čemu je Moj (tvoj) Planer drugačiji od drugih planera? Kako je koncipiran? U kojim bojama se može izraditi? Koliko duge mogu biti poruke ispisane na njemu? Razlikuje li se iz godine u godinu? 

Moj planer je planer namijenjen ženama. Veličine 15×11 cm što znači da je idealne veličine za svaku torbicu. Zaobljenih je rubova da ne oštećuje ništa unutar torbice. Šarene i vesele unutrašnjosti koja je podijeljena po rubrikama (pms kalendar, šoping liste, kozmetički savjeti, recepti, planovi i projekti te na kraju sam planer koji je po danima i satima). Svake godine rubrike ostaju iste no ilustracije se mijenjaju. Najveća posebnost planera je u koricama. Korice su tvrdo-mekane od kožno-gumiranog materijala koje se mogu personalizirati. Svake godine u asortimanu imam pedesetak boja tako da je nemoguće da ne nađete boju za sebe. A njih je moguće personalizirati po želji. Možete staviti ime i prezime, citat, logo ili sliku. Vrlo je lijep i praktičan, sadrži sve ono što je jednoj ženi potrebno.

Ulica snova

Osmislili ste i proizvod naziva Moja bilježnica, komu je namijenjena, po čemu je posebna?

Moja bilježnica je B5 formata i namijenjena je srednjoškolcima i studentima. Cijela je na crte pa ju mogu koristiti i oni koji puno zapisuju. Personalizacija isto ide po želji klijenta.

Po čemu je pak, Moj rokovnik poseban?

Moj rokovnik je formata A5 i poslovnija je varijanta planera. Namijenjen je i muškarcima i ženama. Kada sam ga osmišljavala zamišljala sam da ga poslovni ljudi nose na sastanke. Tako on u svojoj unutrašnjosti sadrži bitne kontakte, web stranice, radionice, poslovna putovanja, savjete za putovanja i naravno mjesto za pisanje. Pokazao se kao proizvod koji je nedostajao našem tržištu i izuzetno je prihvaćen.

Ulica snova

Tu su i neki novi proizvodi kao što su Moj passport etui i My travel diary, ideja ti ne nedostaje…

Izuzetno sam ponosna na My passport etui i My travel diary jer takvo što ne postoji nigdje u svijetu. Dodatni razlog zašto sam ponosna jest taj što je proglašen originalnim hrvatskim suvenirom. On je isto tako nastao iz moje potrebe. Često putujem i putovnica mi je u stalnoj upotrebi. I nažalost izgleda kao salata. Kako bi ju zaštitila unutar torbe trebala sam osmisliti nešto praktično ali i lijepo. Na tom proizvodu sam poprilično dugo radila. Stalno sam ga usavršavala i dorađivala. I isplatilo se! My passport etui isto tako postoji u pedesetak boja. Ručno je rezan i šivan. A my travel diary je knjižica koja dolazi uz etui i u koju bilježite sve vezano za putovanja. Prije odlaska na put – što morate napraviti i što nipošto ne smijete zaboraviti, te na samom putovanju – zapisujete mjesta koja ste obišli (klubove, restorane, plaže, tržnice, muzeje…). My travel diary vam na kraju ostane jedna lijepa uspomena u koju ste sve zapisali.

Ulica snova

Gdje proizvodiš planere, bilježnice, gdje se mogu kupiti?

Svi proizvodi su napravljeni u Hrvatskoj i to od recikliranog papira. Korice se ručno režu, lijepe i šivaju. U svaki od proizvoda uloženo je puno ljubavi i truda. Kupiti se mogu na facebook stranici Moj Planer, na Instagram profilu MOJ PLANER, na mailu info@ulicasnova.hr i na našem web shopu www.ulicasnova.hr.

DSC01929

Komentari