Drugačiji cvjetni aranžmani

Poslužite se jednostavnim trikovima te izradite malo drukčije cvjetne aranžmane. Postići ćete efektan dojam koji će vašem vrtu dati još više šarma, ali i romantike, a vi ćete moći uživati u pogledu

1 Romantičan izgled aranžmana postići ćete tako da složite buket od raznobojnih dalija i stavite ga u limenu kanticu ili nižu vazu. U cvjećarnici nabavite i ukrasne vlati trave i od njih oblikujte srce te ga umetnite u aranžman.

2 Zelene cinije i ruže odličan su spoj. U limenu kanticu složite gusti buket od toga cvijeća, a u sredinu stavite ruže u željenoj boji (preporučujem narančasto-žute).

3
Ako želite saditi cvijeće u gredicama ili u posudama, dalije su odličan izbor. Možete ih rezati kao cvijeće za vazu ili ih aranžirati već u vrtu. Na vrh kolca stavite klupko slame i poklopite limenom kanticom. Izgledat će jako lijepo i privlačno.

4 Cinije stavite u vodu u malu vazu. Okolo složite ukrasnu travu i sve dobro pričvrstite špagom ili ukrasnom trakom. Aranžman odignite od stola i škarama odrežite višak trave pri dnu vaze i lijepo oblikujte. Osim oblikovanja ukrasnom travom, neobični aranžman dobit ćete i ako vazu obrubite korom drveta.

Komentari