Kako znati da ste pronašli ljubav svog života?

Donosimo vam pet znakova koji potvrđuju da ste pronašli ljubav svog života

Položaj spavanja

Položaj u kojem spavate s partnerom može otkriti ponešto o dubini vaše veze. Parovi koji se prije spavanja i odmah nakon buđenja maze i isprepliću tijela, povezani su osjećajima koje ne mogu kontrolirati, odnosno onima koji su spontani. Također, dodirujete li se s partnerom tijekom sna ili nastojite biti u blizini jedno drugoga, vaša veza smatra se moćnom.

Zahvalnost

Stručnjaci potvrđuju kako je zahvalnost, odnosno riječ ‘hvala’ u vezi snažnija od čarobnih riječi ‘volim te’. Pokazivanje zahvalnosti za male i velike stvari u vezi znak je snažne povezanosti između partnera vođene iskrenim emocijama.

Interesi i govor

Istraživanje je pokazalo kako parovi koji imaju vrlo silčan način izražavanja, poput slaganja rečenica, pričanja, korištenja određenih pojmova i sličan smisao za humor, imaju veće šanse za kvalitetnu vezu koja će potrajati. Naravno, isto vrijedi i za interese te životne stavove.

Poljupci i dodiri

Poljupci i zagrljaji nisu rezervirani samo za početnu fazu veze. Baš naprotiv, takav način izražavanja emocija opisuje povezanost među partnerima u bilo kojoj životnoj dobi. Nedavno istraživanje pokazalo je kako oni koji redovno razmjenjuju nježnosti imaju kvalitetniju i zdraviju vezu.

Društvo

Stručnjaci tvrde kako su parovi koji izlaze u društvu još jednog para ili čak više njih povezaniji i u kvalitetnijoj vezi od onih koji to čine s njegovim ili njenim prijateljima. Isto tako, ovakav način zabave dokazano će učvrstiti vašu vezu.

Foto: Profimedia

Komentari