Kupka s đumbirom za buđenje strasti

Poznato je detoksikacijsko djelovanje đumbira, no ako od njega napravite kupku blagotvorno će utjecati i na vaš seksualni život

Ako svako jutro u svoju toplu limunadu dodate i malo naribanog đumbira (svježeg ili u prahu), vaš će vam organizam biti zahvalan. Jer osim što limun djeluje alkalizirajuće, poznato je i da đumbir čisti naš organizam od toksina. Osim toga ta je namirnica zaslužna i za vraćanje vitalnosti organizma, a toga se valja sjetiti i na proljeće, jer sjajno djeluje na uklanjanje tzv. proljetnog umora. Đumbir će vam uz to ‘osvježiti’ seksulani život, a ženama će pomoći i u vrijeme PMS-a, jer ublažave simptome i drži pod kontrolom sindrom policističnih jajnika od kojeg pate mnoge žene te poboljšava cirkulaciju maternice i zdjelice. No ova kupka koju vam preporučamo, sjajno će utjecati na vaš odnos s partnerom… stoga svakako isprobajte kupku za buđenje strasti!

Naribajte šaku svježeg đumbira te ga zamotajte u gazu i stavite u kadu punu vode. Đumbir će pustiti sok koji će vašoj koži vratiti sjaj i tonus, a imate li masnu kožu, izvrsno će je očistiti. I kao što smo već napisali, ‘vruća’ aroma đumbira u kadi punoj vode probudit će strast između partnera.

Uživajte!

Komentari