Ljubite li se dovoljno?

Posvećujete li ljubljenju dovoljno vremena? Slažete li se s tvrdnjom da se parovi s vremenom počinju sve manje ljubiti? Donosimo vam savjete kako se više ljubiti

Flertujte mameći ga na poljubac

Dajte mu do znanja da čeznete za njegovim poljupcima, ali to učinite slatko i seksi kako vaš postupak ne bi shvatio kao kritiku. Priđite mu i mazno kažite nešto u stilu: “Daj mi da malo probam ukus tvojih usana”. Svemu dodajte razigran i zabavan ton. I – uživajte.

Nemojte čekati – inicirajte

Tko kreće prvi pod manjim je stresom. Ne zaboravite da ako oboje uživate u onome što radite, sasvim je nevažno tko je prvi počeo. Također, kada on zna da ste vi inicirali vrijeme divnog ljubljenja, sigurno je da će biti oduševljen i uskoro će vas početi, učeći od vas, prvi obasipati poljupcima.

Uvijek uzvratite poljubac

Dečki su vrlo osjetljivi na fizičke reakcije. Ako okrenete glavu u trenutku kada vas pokuša poljubiti, zato što ste mrzovoljni ili se bojite da imate jutarnji zadah, obeshrabrit ćete ga pa će sljedeći put oklijevati približiti vam se.

Uživajte u seksi masaži

Nakon napornog dana zamolite svog dragog da vam poslije tuširanja obriše leđa/stopala/noge. Ako prihvati, prilagodite ambijent, prigušite svjetlo i dodajte mu malo mirisnog ulja za masažu. Ukažite mu na dijelove tijela koje želite da vam masira. Ne samo da ćete moći uživati u njegovim dodirima, nego ćete i njemu dati opravdanje da bude potpuno zaokupljen vašim tijelom.

Foto: Profimedia

Komentari