Recept za pravi ljetni Cosmopolitan koktel!

Da je novi Cosmopolitan ljetni koktel, njegovi sastojci bili bi sljedeći: puno seksa, mode, ljepote i super zabave

Stari jadranski galebovi bili su u pravu kad su govorili da je svaka žena otok za sebe i da je za svaku potreban individualan pristup, a ne špranca. U želji da vam ovo ljeto ostane u sjećanju kao najvruće, i to ne samo zbog visokih temperatura, odlučili smo vam ponuditi najiscrpniji vodič za ljetnu uživanciju, ljetovali vi solo, u paru ili grupi.
Za početak, ušli smo u mušku glavu i doznali sve o zakonima privlačnosti – od neobičnih stvari koje ih privlače, kako dekodirati njihove fotke, kako ih ‘stalkati’ na netu, a da ne primjete i ne manje bitno kako ‘pobijediti na prvom dejtu’.

Sada kada smo sigurni da ste pronašli onog pravog, idemo na sljedeći nivo – ljubav i seks. U velikom seksi testu možete doznati koji ste tip cure (romantična dušica, igračica koja voli eksperimentirati, kulerica, žena zmaj aka žderačica frajera ili sramežljivica) i što biste sve trebali isprobati u krevetu, na stijenama ili u šumici ako doista želite da vam ovo bude ljeto za pamćenje, a u temi ‘365 dana zaljubljeni’ i što biste sve mogli činiti da vaša čaroliija potraje paaa… recimo do sljedećeg ljeta.

Naravno, tu su i genijalni trikovi za figuru iz snova, ljetne fitnes navike poznatih, super zdrav i ukusan ljetni meni za sve moguće situacije (od klopice u autu, šatoru ili brodiću), vodič kroz ljetna sniženja, modni i beauty savjeti za ljetnu romansu, stylish pedikuru, sočne usnice, kako nositi kratke hlačice od jeansa, popis uzbudljivih i napetih knjiga te prijedlog za 13 pametnih odluka koje biste mogli donijeti.

Ukratko – savršen plan za ljeto iz snova za koji vam neće trebati nijedan filter za uljepšavanje i idealiziranje stvarnosti.

#Voli vas vaš Cosmo!

Komentari