Što to vlasnicima pasa kod žena daje dodatan plus?

Otkrivamo vam zašto bi slobodne žene trebale budućeg partnera potražiti među - vlasnicima pasa!

Portal PetMD objavio je zanimljivo interno istraživanje o tome zašto je (evidentno) da su muškarci koji imaju pse više seksi ženama od onih koji ih nemaju. Šaljivo, ali i poprilično znakovito, ovo istraživanje otkrit će vam neke zanimljive činjenice o muškarcima, žena i psima.

1. Ljubav

Muškarac koji je vlasnik psa i koji o njemu skrbi zna kako voljeti. A to je karakteristika koju svaka djevojka želi kod potencijalnog decka. Ustalom, tko želi hodati s bezosjećajnim muškarcem? Psi nas uče bezuvjetnoj ljubavi i potiču nas da pokažemo svoje najbolje osobine. Dakle, ne posto ništa više seksi od muškarca koji voli svog psa i ne skriva te osjećaje, posebno ako je pas mješanac. Naravno, dodatne bodove dobiva ako je psa udomio iz azila!

2. Razumijevanje

Razmislite… postoje trenuci kada muškarac mora sa psom izaći na temperature debelo ispod ništice ili na kišu koja lijeva ko iz kabla samo da bi njegov ljubimac piškio. Postoje i situacije kada njegov ljubimac odluči obaviti nuždu na njegovom skupom tepihu (nadamo se samo dok je još štene i da ga je poslije naučio kako to ne treba činiti u stanu), ali ste uvijek sigurni da ga neće ni udariti i naljutiti se na njega. To se zove razumijevanje, a baš to će vam biti potrebno, recimo, kada se zaigrate s njegovom kreditnom karticom!

3. Odgovornost

I dok većina muškaraca uglavnom osjeća odgovornost prema svojoj kolekciji CD-a, vlasnik psa pokazuje odgovornost prema živom biću, njegovim potrebama, hrani ga, njeguje, mazi… Koja bi žena mogla poželjeti više od toga – i za sebe. Osim, naravno, da ponekad i suđe opere!

4. Pouzdanost

Muškarac koji ima psa mora biti pouzdan i na njega se uvijek možete osloniti jer tu osobinu psi jednostavno izvlače iz njih. Još ako usto ima i široka ramena…

Foto: Profimedia

Komentari