Znakovi da vas dečko vara

Ovih pet znakova mogli bi vam poslužiti kao signal da u vašoj vezi nešto ne štima

Osjećaj da se nešto loše događa s vašom vezom već vam danima titra u želucu. Osjećaj da se pojavio netko tko je ugrožava. Partner vas uvjerava kako ste paranoični ali intuicija vam govori da je u pitanju druga žena. Ako ste primjetili znakove koji slijede, vjerojatno ste u pravu.

1. Ne odvaja se od svog mobitela. Ranije ga je često znao zaboraviti kod kuće ili u automobilu, a sad ga nosi sa sobom čak i u kupaonicu. Kad ste vani na večeri, uvijek ga okrene tako da ne možete vidjeti zaslon telefona, a kad ste ga neki dan zamolili da s njega nazovete mamu jer se vaš ispraznio, prvih par sekundi je oklijevao. Prije niste ni primjećivali kad bi mu došla poruka, a sad vas svaki put kad čujete taj prokleti ‘ding’ nešto presječe. Počeli ste ozbiljno razmišljati o tome da mu ga ‘ukradete’ dok spava i pročešljate Viber i sms-ove.

2. Počeo je brinuti o svom izgledu. Godinama nije koristio ništa više od dezodorana, a sad odjednom miriši kao pokretna parfumerija. Ujutro puno više vremena provodi u kupaonici nego ranije, kupio si je dvije nove košulje (nakon pet godina nošenja istih), a neki dan vas je pitao što mislite, kako bi mu stajala brada. Svi mu govore da izgleda bolje nego ikad, uključujući i vašu mamu.

3. Često mijenja raspoloženja. Jedan dan je prema vama hladan i osoran, drugi nježan i topao. Jedan dan je pun energije i odlično raspoložen, drugi potišten i zabrinut. A sve se to reflektira i na vas pa se osjećate kao na nekom emocionalnom vrtuljku od kojeg vas počinje hvatati mučnina.

4. Osjećate da se emotivno distancirao. Više se ne smijete kao nekad, sve manje razgovarate (osim o ‘logističkim’ stvarima tipa tko će baciti smeće a tko izvesti psa), a i jedva da se sjećate zadnjeg seksa. Kad ga dodirnete, imate osjećaj da bi se najradije izmaknuo, a kad on dodirne vas, to je s jednakom ‘strašću’ kao da gladi svoju baku.

5. Puno više izbiva iz kuće. Upisao se u teretanu i krenuo na trčanje (čovjek kojem je do prekjučer jedini sport bilo šaltanje sportskih programa), a vi se pitate – kamo on to točno trči svaku večer. Toliko ste očajni da ste počeli kovati plan kako ćete ga jedne večeri pratiti.

Komentari