BuBa Bu: Odlična kolekcija modne debitantice na splitskoj Monturi

Brend BuBa Bu design zasluženo se našao na velikom dalmatinskom modnom događanju - splitskoj Monturi

Nakon što nas je svojim ‘točkastim’ kreacijama već osvojila, mlada splitska dizajnerica Gorana Milaković sada je potvrdila da je ono što radi vrijedno divljenja. Naime, proteklog je vikenda uz neka već renomirana dizajnerska imena kao što su Modni studio Arileo, Modna kuća Mak, Ana Kujundžić, Martina Felja, Zoran Aragović, Ledenko…, sudjelovala na najvećem modnom događanju u Splitu – Montura Split Fashion Destination.

BuBa Bu

‘Velika mi je čast što sam prvo javno predstavljanje brenda BuBa Bu design imala upravo na splitskoj Monuturi. Obzirom da je to najveći modni događaj u Splitu, zapravo u cijeloj Dalmaciji, zadovoljstvo mi je što sam prve prave modne korake napravila upravo u rodnom gradu’, kazala nam je za početak dizajnerica, koja je dala sve od sebe da svoj brend predstavi u najboljem svjetlu, u jednoj od proizvodnih hala u Brodogradilištu Split.

BuBa Bu

‘Predstavila sam se kolekcijom od 12 modela koju sam posebno pripremala za ovaj modni događaj, koji je održan u jedinstvenom i prekrasnom ambijentu splitskog Škvera’, govori Gorana te nadalje opisuje svoju kolekciju: ‘Stroge linije i boje odišu svojom snagom pa tako u svojim reacijama vidim odvažne žene koje znaju što žele. Kako BuBa Bu uvijek ima dašak ‘igre’ u sebi, tu je i kolekcija za djecu koju i dalje prati volani i točkice po čemu je moj brend već prepoznatljiv.’

BuBa Bu BuBa Bu

‘Hvala organizatorima Monture koji su me prepoznali i vjerovali u mene i naravno mojoj obitelji i svim dragim prijateljima koji su me podržali u ovom divnom projektu’, kazala je za kraj Gorana.

Komentari