Hippy Garden revija u tunelu Grič

Scenskim i modnim performansom modna kuća Hippy Garden predstavila je kolekciju za jesen-zimu 2016/17

Zagrebački tunel Grič jučer je bio pretvoren u besprijekornu modnu pistu kojom su defilirale urbane buntovnice. Naime, renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden, uz mnogobrojne uzvanike, predstavio je kolekciju UNPLUGGED inspiriranu punokrvnim heroinama 80-ih.

Moda, drama i spektakl

Uz grmljavinu i dozu velike drame obavijene mistikom, modni spektakl počeo je modelima kratkih haljina ukrašenih savršeno predimenzioniranim zatvaračima. Vrlo elegantni dugi i midi kaputi ravna kroja i metalik odsjaja ostavili su nas bez daha, a ukrašeni kombinezoni dubokog izreza uz večernje haljine smeđeg animal printa, pobudili su uzdahe brojnih gledateljica. Dio kolekcije obilovao je različitim utjecajima, punk i rock detaljima, uz obilje crne i mat zlatne boje. Svaki komad odjeće je besprijekorno osmišljen i izrađen od visoko kvalitetnih materijala.

Prvi put predstavljena je i nova linija cipela i čizama pod nazivom NENY – vrlo nosive visoke gležnjače u crnoj i konjak smeđoj boji. Vidjeli smo i Hippy Garden nakit, torbe ravne i krute forme koje su upotpunile ovu kolekciju.

Još jednom se potvrđuje da je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima i da savršeno promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu koju prilagođava energičnoj i nesputanoj Hippy Garden ženi. A svi će potvrditi da je Đurđica uvijek, sa svakom novom kolekcijom, jasna u svojoj stvaralačkoj viziji.

 

Komentari