Storybook predstavio cruise kolekciju Aleksandre Dojčinović

Na jednoj od najljepših zagrebačkih terasa, Oleander terasi hotela Esplanade Zagreb vodeći lifestyle magazin Storybook predstavio je ekskluzivnu reviju dizajnerice Aleksandre Dojčinović

U čarobnom ambijentu jedna od vodećih domaćih dizajnerica u suradnji s časopisom Storybook predstavila je svoju cruise kolekciju ‘Lei Lou by Alex Dojčinović’, u kojoj je uživao odabrani krug poznavatelja mode i poznatih osoba koje prate modne trendove. Uz prpošne i romantične modele idealno se uklopilo ljetno izdanje Storybooka, koje je u sklopu događanja predstavljeno uzvanicima.

Cruise kolekcija Aleksandre Dojčinović i ove je godine oda ljetu i odmoru u svakom smislu i istovremeno je, bez obzira na činjenicu da je mahom riječ o elegantnim haljinama, vrlo chic i vrlo nosiva, pa je svejedno kombinirate li ih sa štiklama ili pak omiljenim LeiLou za Havaianas japankama veselih boja.

Komadi su minimalistički tek naizgled, jer već površna analiza otkriva da je riječ o dobro promišljenoj priči, u čijem je centru i ovaj put žena i ženstvenost, a kompleksnost se dodatno manifestira kroz krojeve koji istovremeno nude i jednostavnost i slojevitost, ovisno o tome kojoj ste varijanti skloniji. Glavni lajtmotiv opet je fina čipka, koja je već postala dizajneričin zaštitni znak, no ovaj put ona nije trodimenzionalna i teška, već prozračna poput paučine, s cvjetnim aplikacijama i točkicama, pri čemu potpunu prozirnost skrivaju bogati slojevi volana, plise, vez, kao i crni i bijeli bodiji nošeni ispod. Boje su nježne, ali ih ne manjka, kao ni cvjetnog uzorka koji je, doduše, jednostavan, ali svejedno dovoljno upečatljiv i dominantan, gotovo da preuzima ulogu nakita, pa je takve haljine i kapute dizajnerica upotpunila tek minimalističkim nakitom Diamanti Per Tutti, koji se u Hrvatskoj prodaje isključivo u Lei Lou trgovinama.

Iako se Lei Lou resort kolekcije stilski naslanjaju na one standardne, one su ipak u suštini puno razigranije i vedrije, u skladu s godišnjim dobom kojem su namijenjene. No, ovaj je put dizajnerica napravila još jedan korak više i kreacijama, uz pomoć spomenutih finih, prozirnih tkanina i pomno osmišljenih krojeva, dala moć transformacije i pretvorila ih u multifunkcionalne komade koji će u ormaru, uz odgovarajuću podstavu, potrajati do kasne jeseni. Potpuna neodoljivost postignuta je novim modelom mini torbica Nena, ali i prvim ljetnim cipelama s Lei Lou potpisom, ljupkim sandalama od kroko kože, čija niska potpetica i klasična izvedba omogućavaju besprijekornu eleganciju od jutra do večeri.

Oleander terasom najelegantnijeg zagrebačkog hotela Esplanade, prošetali su modeli čiji je make up s fokusom na oči, revolucionarnim eyelinerom GRANDIOUS potpisala Ivana Lisak, službena regionalna make up vizažistica za Lancôme. Dok je za frizure zaslužna Katica Topčić za Kevin Murphy.

Opel je predstavljanje cruise kolekcije svoje ambasadorice, Aleksandre Dojčinović, podržao izlaganjem nove Opel Astre koja se može pohvaliti titulom europskog i hrvatskog automobila godine.

Komentari