15 beauty savjeta za 15 godina Giorgio Armani Make-upa

Donosimo vam prva dva videa koji će nastaviti niz od njih 15, u svrhu proslave 15. godišnjice Giorgio Armani make-upa

15 godina inovacija najljepših tekstura namijenjenih ženama diljem svijeta.
15 godina jednostavnosti, prirodne harmonije i autentičnosti.
15 godina besprijekorne ljepote.

Armani Beauty već 15 godina ističe svojstvenu ljepotu svake žene, za postizanje samopouzdanja i unutarnjeg zadovoljstva.

“Smatram da ljepota prvenstveno dolazi iznutra. Moje kreacije ne služe tome da maskiraju ili prikrivaju osobnost, već da je istaknu”, kazao je Giorgio Armani.

Od samih početaka, Giorgio Armani svojim je make-upom donio revoluciju u kozmetici, predstavivši inovativne proizvode – podlogu Luminous Silk i iluminator Fluid Sheer. Luminous Silk sadrži formulu koja donosi izniman osjećaj ugode, poput svile. Njezin providni sloj, besprijekoran prirodni sjaj i paleta prirodnih nijansi prilagođenih za svaki ton kože čine je neizostavnim saveznikom svih backstage visažista diljem svijeta. Luminous Silk i danas je kultni proizvod, a jednako uspješan iluminator Fluid Sheer otkriva prirodni sjaj kože obavijajući je blistavim velom organze. Fluid Sheer uveo je spoj jedinstvene čistoće i blistavosti, poznat kao ‘Armani glow’.

Giorgio Armani Beauty oduvijek je zagovarao politiku inovativnosti kada je riječ o najuspješnijim kreativnim trendovima u kozmetici, kako bi korisnicima omogućio iznimnu prozračnost, postojanost i ugodu.

Tajna Armanijeve kozmetike su beauty proizvodi koji donose odmjereni rezultat i nikada ne ostavljaju učinak standarde ljepote te, što je još važnije – ženama pomažu da budu svoje i pune samopouzdanja.

Tajna Armanijeve kozmetike su beauty proizvodi koji donose odmjereni rezultat i nikada ne ostavljaju učinak pretjerivanja. Cilj je postizanje jednostavnog i stvarnog učinka, uz neizostavnu profinjenost. Lice blista punim, prirodnim sjajem, a obavijeno je samo s onoliko make-upa koliko je potrebno za naglašavanje tena, značajki lica i očiju. Upravo je to potpis ovog dizajnera: suptilnost i čistoća te težnja za savršenom elegancijom. Stil je nesumnjivo luksuzan, ali nije razmetljiv; cilj je njegovati karizmatičnu i senzualnu ženstvenost.

15 beauty savjeta za 2015.

U svrhu proslave 15. godišnjice make-upa, Giorgio Armani Beauty po prvi je put koncentrirao sve svoje znanje o ljepoti u 15 kratkih, zabavnih digitalnih video uradaka, koji će se emitirati tijekom godine kako bi žene podučili jednostavnim načinima šminkanja korištenjem stručnih tehnika profesionalnih visažista. Riječ je o trikovima koje svatko može svladati, a glavne protagonistice su dvije prijateljice koje jedna drugu šminkaju s iznimnim umijećem, uz dozu humora i neprocjenjive savjete Linde Cantello, međunarodne vizažistice za Giorgio Armani. Spomenuti profesionalni savjeti osmišljeni su ekskluzivno za Armani proizvode. U nastavku pogledajte prvi od njih!

A zatim i drugi video:

Giorgio Armani kozmetiku moguće je pronaći ekskluzivno u Douglas parfumeriji, Trg bana Jelačića 1, Zagreb.

Foto: Press

Komentari