Kako brzo i sigurno potamnjeti

Uz pomoć tri prirodna proizvoda vrlo brzo postić ćete preplanulu put, no kako biste osim brzo tamnnjeli i sigurno, potrebno je prije njihova nanošenja namazati se kremom s visokim zaštitnim faktorom

Oni koji žele pomoći svojoj koži i ubrzati prirodno tamnjenje kože kod sunčanja imaju nekoliko opcija kako to napraviti. Važno je znati da u nastavku nabrojana prirodna sredstava koja ubrzavaju tamnjenje, ne štiti od sunca ili pružaju vrlo nisku zaštitu pa bi bilo dobro ispod nanijeti kremu s preporučenim zaštitnim faktorom za vašu kožu ili da sredstva s visokim zaštitnim faktorom koristite do popodneva, a iza 18h  prebacite se na prirodna. Najbrže tamnjenje kože do sad moguće je uz sljedeća tri prirodna proizvoda:

Kokosovo ulje (ekstra djevičansko) pospješuje tamnjenje kože kod sunčanja i omogućava da koža ravnomjerno potamni. Iako sadrži pretežno zasićene masne kiseline, dobro se upija u kožu i ne ostavlja mastan trag. Dobro djeluje na sve tipove kože. Prvo što se uoči kada se nanese na kožu je izuzetna glatkoća kožeKokosovim uljem i nakon ljeta možete hraniti vašu kožu.

Kakao maslac prirodni je sastojak dobiven tiještenjem sušenih sjemenki koje rastu u mahuni na kakao stablu. Bogat je vitaminima, osobito vitaminom E. Intenzivno hrani i štiti kožu. Za njegu kože prije sunčanja (kao priprema), za vrijeme sunčanja (štiti kožu i ubrzava tamnjenje) i nakon sunčanja (za elasticitet, umirenje, osvježenje i opuštanje kože), jedan je od najboljih prirodnih sastojaka. Koža ga trenutno apsorbira. Smanjuje presušenost kože, poboljšava njenu elastičnost.

Mrkvino ulje obogaćeno je beta karotinom, te je prikladno za vrijeme sunčanja, a i za njegu nakon sunčanja jer kožu izdašno hrani, daje joj blistav izgled te povećava tamnjenje kože. Kod redovne upotrebe postići ćete jaču i postojaniju preplanulost i nježnu kožu.

Tekst: Tvornica zdrave hrane, facebook
Foto: Profimedia

Komentari