Njegovani muškarci i u poslu su uspješniji!

Istraživanja su pokazala da atraktivan i lijep izgled daje vjetar u leđa samouvjerenosti i uspjehu na radnome mjestu. Više nego ikada prije i muškarci znaju koju kozmetiku odabrati

Nekada se smatralo kako je njega kože isključivo ženski privilegij, no ta su vremena (na sreću) odavno iza nas. Više nego ikada prije muškarci su svjesni da i njihova koža stari, da na nju negativno utječu sunčeve zrake i da zahtijeva svakodnevnu, pomno biranu njegu. Jer i muškarci imaju osjetljivu, manje ili više suhu kožu, probleme s tenom… Malo je njih koji pod pojmom njege podrazumijevaju samo tuširanje, pranje zuba i neki dobar parfem, a sve je više onih koji se podjednako kao i žene brinu o svom izgledu.

Proizvodi s višom vrijednošću

Vjetar u leđa daju im i sve učestalija istraživanja koja potvrđuju kako je preduvjet uspjeha, kako na privatnom tako i na poslovnom planu, njegovan i lijep izgled. I da ih briga o koži ne čini ništa manje muškarcima, naprotiv! No, da ne biste pomislili da su današnji muškarci podjednako zaokupljeni izgledom kao i žene, ipak postoji velika razlika u onome što jedan i drugi spol smatra dobrim izgledom. Žene žele biti lijepe, a muškarci ‘naočiti’. Za njih to prije svega znači da su čisti, uredni i da izgledaju svježe. A to je, priznat ćete, teško postići bez kvalitetnog čišćenja lica i tijela, koje je temelj kozmetičke njege muške kože. Još ako su proizvodi tako formulirani da omogućuju čišćenje i lica i tijela, onda su tim poželjniji u današnjem užurbanom stilu života. Čak i proizvodi za brijanje imaju dodatnu ‘vrijednost’ jer ujedno i njeguju te štite kožu. Vrhuncem njege svakog muškarca smatraju se parfemi – jak, muževan miris može biti jedna od najprivlačnijih osobina muškarca, stoga ga nije lako izabrati. No, zahvaljujući novitetima, odabir mirisa predstavlja pravo zadovoljstvo.

Foto: Profimedia

Komentari