Alduk sweater za savršen street style

Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja posebno osmišljenu i ilustriranu majicu u suradnji s modnim on-line trgovinom Šaptač Cipelama

Krativnost ne poznaje granice, a ona se u modi pretače iz uzbudljivih ready-to-wear kolekcija i kampanje u romantične priče s bridal predznakom ili pak u street style artikle koji žive svakodnevno kroz svoje vlasnice i njihove zanimljive modne kombinacije. Barem je tako u slučaju kreativnog dizajnera Ivana Alduka koji nam ovaj put u suradnji sa Šaptač Cipelama predstavlja limitiranu seriju majice koja je okosnica svakog dobrog stylinga.

alduk_saptac

Popularni sweater prikazuje slatku, ali buntovnu djevojčicu koja ne igra po tuđim pravilima već sama kreira vlastita pravila igre. Print za majicu je kreiran u suradnji s ilustatoricom Mayom Beus koja je između ostalog radila i za časopis Vogue, što ovom projektu daje dodatnu modnu čar.

alduk_saptac
Kombiniran uz traperice i tenisice ili pak uz suknju i visoke pete, novi ALDUK sweater će vas osvojiti na prvu i lako se uklopiti u vaš stil. Kompletno je proizveden u Hrvatskoj, od sto postotnog pamuka i eko boja, a dostupan je u limitiranoj seriji.

alduk_saptac

“Ovo je bio jedan od projekata kojeg sam napravio s velikim guštom jer doista volim kada neka ideja i proizvod zaživi na cesti i u svakodnevnim prilikama, a ovo je upravo takav model majice koji se idealno kombinira za školu, faks, posao ili izlazak. Moda je u ovom slučaju jako demokratična jer se majica dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj može nabaviti za cijenu od 359kn i to putem stranice saptac.hr”, izjavio je Alduk.

alduk_saptac

U glavnim ulogama modela u popularnom formatu street style kampanje, koju je snimila Mateja Vrčković, našle su se poznate modne blogerice Ana Karadžole, Dorin Bajzec i Marina Dugić.

Komentari