Jesenske kombinacije za nju i njega

Donosimo vam sjajne kombinacije za nju i njega iz Koncepticha

Multibrend showroom Konceptich, u Zavojnoj 8 u Zagrebu te na online shopu www.konceptich.com, obogatio je ponudu komadima iz najnovije G-Star RAW kolekcije. Odabrati možete između nekoliko modela G-Star RAW traperica za nju i njega te haljina, košulja, T-shirta, vesti i toplih zimskih jakni. Traperice imaju status odjevnog artikla koji je danas moguće kombinirati gotovo uza sve i u svakoj prigodi. U Konceptichu predlažu da G-Star traperice kombinirate s komadima brendova Superdry i Anthony Miles.

Kominacija za njega

On može G-Star RAW traperice kombinirati s udobnim kožnatim cipelama iz britanske radionice cipela Anthonyja Milesa s karakternim šarenim potplatima te toplom i trendi zimskom jaknom branda Superdry.

Kombinacija za nju

Ni pripadnice ljepšeg spola nisu zaboravljene kada je u pitanju brend Anthony Miles koji svoje divne cipele proizvodi i za njih. A kako bi im doista bilo toplo u jesenskim i zimskim danima, Konceptich, uz G-Star RAW traperice, preporučuje odjenuti Superdry toplu bijelu vestu sa zimskim motivima.

Osim ova tri brenda, Konceptich u ponudi ima još 11 poznatih svjetskih brendova kao što su Imperial, Miss Miss, Please, Loft1, Altramarea, Canonica 63, Fenz, Francesco Milano, Pretti Bijoux, Gabs i Dancing monkey.

Vlastite kombinacije outfita potražite na www.konceptich.com.

Komentari