Jesensko zimski trendovi španjolskog brenda

Dok je ženska jesensko-zimska kolekcija Springfield osmišljena za romantičarke novog doba, muška se odlikuje opuštenošću i funkcionalnošću

Poznati španjolski brend Springfield održao je poseban showroom za urednike i novinare iz svijeta mode koji su dobili priliku premijerno pogledati kolekciju za jesen zimu 2015/ 2016. Prisutnima su također ekskluzivno predstavljeni novi lookbook vizuali koji odišu odvažnošću, svježinom i jakom osobnošću. Kao jedan od vodećih brendova u svijetu mode za mlade, Springfield njeguje jednostavan stil interpretiran na suvremeni način, što dolazi do izražaja i u najnovijoj kolekciji.

Springfield

Vodeći se potrebama mlade urbane generacije, Springfield nastavlja promicati temeljne vrijednosti brenda: spoj vrhunske kvalitete i pristupačne cijene, udobnost, moderan dizajn te stil koji je istovremeno opušten i elegantan.

Springfield

Springfield

Springfield

Ženska kolekcija se poigrava prozračnim tkaninama kombiniranim s jeansom i laganim pletivima, a osmišljena je za romantičarke novog doba. Ključni komadi boemske garderobe su haljine i sakoi cvjetnog uzorka u pastelnim bojama na tamnim pozadinama.

Springfield

Springfield

Muška kolekcija donosi bogatu paletu klasičnih nijansi te vrlo atraktivne i lako nosive komade. Stilski je fokusirana na moderan i mladenački pristup casual siluetama. Odlikuje se opuštenošću i naglašenom funkcionalnošću.

Springfield

Springfield

Springfield

Springfield

Springfield

Komentari