LCR odjeća za urbane djevojke

Severina te njezina kolegica Matea Tisaj iz grupe Učiteljice rado nose odjevne predmete s potpisom La Croix Royal

Pod motom ‘dat ćemo vam ponudu koju ne možete odbiti’ djeluje mlada i perspektivna tvrtka za prodaju i promociju odjeće pod nazivom La Croix Royal.

LCR

La Croix Royal Store etabliran je 2013. i jedan je od prvih web prodajnih mjesta pret-à-portera u Hrvatskoj. Osnovan je kao podružnica suradnika iz svjetskih modnih prijestolnica. U svijetu je internet šoping odavno trend, no u Hrvatskoj se taj trend tek razvija, kad je o modnoj industriji riječ. LCR je pouzdani web shop s vrhunskim brendovima, ekspeditivnom dostavom, konkurentnim cijenama i uslužnim djelatnicima dostupnim 24/7. Tvrtka surađuje s poznatim brendovima kao što su Quontum, LLR Vintage i TeeTrend. Uspjeh u dosadašnjem poslovanju rezultirao je novim ulaganjima koja su LCR dovela do razvitka trademarka LCR13 vlastite linije odjeće s kojom nastupa na svjetskom tržištu.

LCR

LCR13 počinje promociju i prodaju s predivnim majicama čije ilustracije dolaze iz ruku poznate akademske slikarice iz Pariza. Ilustracije su sklop najpopularnijih modnih trendova i vizija LCR djevojke u današnjem urbanom svijetu. Kolekcija se nadopunjuje LLR Vintage šeširima Midnight Dreamer Blue, Hopeless Dreamer Black /Taupe, Baby Blue Day Dreamers koji su luksuzni must-have dodatak za sve prave trendseterice.

LCR

Entuzijazam i upornost kreativnog tima LCR-a rezultirali su vlastitim kreacijama – haljinama, bluzama, suknjam i košuljama. Cijela kolekcija osmišljena je na način da se komadi međusobno mogu kombinirati, ali jednako tako mogu se kombinirati i s ostalim komadima odjeće u svakom ženskom ormaru,  a mogu se izraditi i u drugim dezenima i bojama po željama klijenta.

Romantična, elegantna i praktična linija odjeće nosi nazive sukladne izgledu Pearlita, Lia, Adelina, Marie, Charlie, Zeta, s inspiracijom iz francusko-talijanskih modnih stilova, te odišu luksuzom i jednostavnošću. Tu su i Blue gipsy haljina kao najprodavaniji model iz kolekcije, Sunday sunrise, Maldives, Coral Gipsy, Office army i Work&pleasure in blue.

LCR modna dizajnerica je započela kolekciju SS2015 spring/summer sa željom da odgovori na pitanje kako pohvatati svakodnevne obveze u današnjem urbanom tempu života te navečer opet izgledati sjajno i dotjerano. Poznata manekenka sa svjetskih modnih pista Anita Lijić, zaštitno je modno lice kolekcije čiji se fotosession održavao u prostorima luksuznog hotela Radisson Blue resort u Splitu. Prodaja i pozitivni komentari zadovoljnih klijentica iz cijele Hrvatske, ali i susjednih država kao što su Njemačka, Italija, Švicarska, BiH i Srbija dovoljan su motiv za stvaranje nove kolelcije jesen/zima 2015/206., na kojoj kreativni tim LCR-a već vrijedno radi.

LCR odjeću već nose i promoviraju zvijezde poput Severine i Mateje Tisaj.

 

 

 

 

 

Komentari