Proljetni make-up u carstvu boja

Proljetni make-up ultimativno slavi prozračnost, ženstvenost i romantični look. A ove sezone make-upom dodatno dominiraju pariški chic - i ležernost

Obožavamo proljetni make-up zbog činjenice da nam svake godine donosi zaigrani kolorit u kojem se nađe za svakoga ponešto – osvježavajuće, lepršavo, pastelno, prozračno, veselo… Poznate kozmetičke kuće natječu se tko će kreirati maštovitije i ženstvenije nijanse, a ove godine svi su jednoglasno proklamirali proljeće kao – carstvo boja!

Upravo je Kingdom of Colors naziv Diorove kolekcije u kojoj su zastupljene gotovo sve boje, od osvježavajuće nježnih pastelnih i nude nijansi do intenzivnih, svjetlucavih vibrantnih boja. ‘Pariško
sanjarenje’ nova je Chanelova beauty priča inspirirana ljepotom rascvjetanih proljetnih pariških vrtova. Boje i nijanse su nježne, ljupke i decentne, ali nipošto lišene jačih pigmenata i karakternih tonova.

Parizom je inspiriran i Lancôme, koji kolekcijom ‘French Innocence’ slavi ženstvenost i ležerni chic te nudi nude raspon nijansi – od ružičastih boja Bagatelle i Monceau, zelenila Tuileries vrtova, do nježnosive koja ističe urbani duh Parižanki. Za razliku od njih, Emilio de la Morena je za Artdeco kreirao liniju intenzivnijih boja, inspiriranih Ibizom!

U galeriji u nastavku donosimo vam top 5 proljetnih proizvoda:

Tekst: Nikolina Petan
Foto: Profimedia, Press

Komentari