Točkica za zaigrane ‘djevojčice’

Klasične točkice doživjele su pravi modni procvat - obožavaju ih i najveća dizajnerska imena jer se savršeno kombiniraju sa svim geometrijskim oblicima te slažu sa svim bojama

Kada su slavni dizajnerski brendovi poput Dolce&Gabbane, zatim i Marca Jacobsa i Givenchyja, ove sezone ‘osvanuli’ u točkicama, nismo trebali dugo čekati da svijetom zavlada euforija točkica. Još od davne 1926. godine, koja je označila njihov povijesni početak na kupaćem kostimu Miss Amerike, pa preko Walta Disneyja, koji je ovaj uzorak proslavio osmislivši mašnicu za Minnie Mouse, broj osoba koje su ‘pale’ na zaigrani točkasti uzorak ne može se ni nabrojiti.

To i ne čudi, jer točkice su savršena ‘kulisa’ za modne igre – bilo da su ‘obične’ crno-bijele, odvažne u jarkim bojama, male ili velike, vrlo se efektno kombiniraju sa svim geometrijskim uzorcima, na svim materijalima te u raznim veličinama i bojama.

Zara
Zara

Ne zaboravite ni dodatke poput marama, torbica, cipela i nakita s točkicama – u svaku odjevnu kombinaciju unose finu dozu zabave!

Blair Eadie

Blair Eadie

Nina Sew
Nina Sew

Komentari